Зодиите, които са твърде различни, но всъщност си подхождат много

18198
Зодиите, които са твърде различни, но всъщност си подхождат много
Снимка: iStock

Съдбата си знае работата, казват хората. Някои връзки между тотално различни хора са толкова необясними, че няма как да бъдат обяснение с друго освен с незабавна химия. В представите си сте имали твърде различен типаж, с когото си представяте, че ще изживеете дните си, но в крайна сметка се влюбвате в негова твърда противоположност.

Ако някой ви каже, че любовта е лесна, то най-нагло ви лъже. Тя е съпороводена от много странични процеси - компромиси, жестове, усилия и от двете страни. Понякога само да разбираш партньора си не е достатъчно, за да имаш успешна и хармонична връзка с него. Ако погледнем от страна на астрологията, то неминуемо ще забележим, че някои знаци просто няма как да бъдат заедно. Въпреки това не са един и два примерите, в които две абсолютно различни като характери и интереси зодии, успяват да бъдат страхотен тандем. Ето част от тях.

3 зодии, които могат да живеят и без любов

Рак и Дева

Всеки познава поне един представител на тази зодия, който е истинска лепка. Особено когато става дума за любов. Те са обсебващи и имат нужда да бъдат постоянно с партньора си и да го държат под контрол. Дори на подсъзнателно ниво поставят половинките си на серия тестове, за да докажат своята лоялност. Най-малкият признак, че нещо не е наред във връзката може да ги изкара извън контрол. Това е далеч от представите за любов на всяка Дева. Тя има нужда от своето лично пространство и партньор, който им има доверие. Безспорно тези различния в характера ще бъдат повод за много караници. Ако успеят да ги преодолеят, то няма друга причина, поради която да не сформират страхотен тандем.

Везни и Скорпион

Скорпионът е труден характер, който е меко казано непредвидим. Лесно губи контрол и трудно сдържа емоциите си. Търпението им има много къс фитил. Те не обичат хора, които не могат да взимат решения в живота си и нямат необходимата самоувереност, за да постигнат целите си. Именно такива са Везни. Те са известни със своята нерешителност и изпадат в истински ужас, когато им се налага да правят избор. Поставени под напрежение са способни да блокират. Това неминуемо ще окаже влияние върху една потенциална връзка между тях. Скорпион ще окаже подкрепа на партньора си и именно там е ключа към успеха.

Разберете кои са зодиите, между които любовта е неизбежна

Телец и Водолей

Водолей обича своята свобода дори когато е във връзка. Не обича да му държат сметка и не смята, че трябва да дава отчет за това какви ги върши, когато е сам. За него любовта се основава на взаимно доверие и макар понякога да проявява ревност, то тя никога не е безпочвена. За разлика от него, Телец е ревнив до болка. Дори един обикновен поздрав с противоположния пол може да му даде повод за съмнение. Причината за това е неговата несигурност и липса на самочувствие. На пръв поглед това изглежда като непреодолима бариера, но мостът между тези два свята може да бъде изграден с много разговори и усилия от двете страни.

Риби и Лъв

Лъвът е самоуверен нарцис, който честно казано няма нужда от постоянен партньор до себе си, но в даден момент от живота му прищраква нещо и търси любовта. На отсрещния бряг са Риби. Те са неуверени и вярват сляпо в любовта. Не могат да живеят без да имат човек до себе си и живота им не би имал смисъл, ако няма за кого да се грижат и с кого да споделят чувствата си. Слабата им воля позволява на околните да ги ръководят и често страдат от това. В интерес на истината двете зодии имат известни сходства и ако успеят да намерят път към себе си, то няма да е голяма изненада, ако създадат вечен съюз.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как да се научите да управлявате собствените си сънища: 5 ефективни метода

Могат ли бременните жени да отидат на гробища: какво казват магьосниците и свещениците?

Колко време се варят яйцата за боядисване?

Как се пише: опасност или опастност?

Това са зодиакалните знаци с най-добрата интуиция!

Най-добрата рецепта за веган бъркани яйца

Защо първото боядисано великденско яйце задължително е червено?

Сварете яйцата така, за да издържат по-дълго

11-годишно дете откри останки от древно същество по-голямо от син кит

Сложете този плод до козунака, за да остане мек и пухкав по-дълго

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com