Зодиите, които ще срещнат любовта преди края на 2022 г

19781
Зодиите, които ще срещнат любовта преди края на 2022 г
Снимка: iStock/Guliver

Повечето необвързани чакат и търсят любовта. Но кога ще дойде тя? Звездите вече са направили любовен график до края на тази година.

Първи в списъка на късметлиите, които тази година могат да срещнат любовта си, са Везните. Не толкова отдавна планетата-сянка Раху се премести в техния брачен дом и много Везни може би са почувствали желание да създадат връзка. Раху е щедра планета на любовни събития и може да ви дари със среща с евентуален партньор.

Тези зодии ще открият голямата ЛЮБОВ през ЮЛИ

Имайте предвид, че звездите не ви определят сами срещи, а съдбата твърде рядко сама звъни на вратата. Не бездействайте! За да се случи дългоочакваното запознанство, излизайте по-често, посещавайте всякакви събития и институции. Обърнете специално внимание на периода от 18 октомври до 11 ноември, Венера, планетата на любовта, също е свързана с влиянието на Раху.

Втората половина на 2022 г. също ще бъде успешна за Дева и Риби, техният брачен дом е подкрепен от Юпитер. Този транзит може да им даде не само партньор, но и сватба. Потърсете своя избраник сред купонджиите. Ако вече не сте студент, тогава отидете на семинар, лекция, обучение по тема, която ви интересува.

Също така избраният може да бъде намерен на духовни места, например в църкви или храмове, и на благотворителни събития. Обърнете специално внимание на периода от 24 септември до 17 октомври, тогава срещата става най-възможна, защото Венера също ще дойде във вашия брачен дом.

Разберете как мъжете показват любовта си според зодията?

Въпреки че Сатурн е зла планета, той също може да съдейства за брак. Козирозите и Раците ще получат неговата подкрепа. Нова симпатия може да ви настигне в държавни институции, на почивка в чужбина или на масови събития. Има вероятност любовта да не се случи от пръв поглед и ще трябва да се вгледате в човека по-отблизо, така че не отказвайте веднага всеки, който не ви е очаровал от първия опит, дайте му шанс.

Интересното е, че тази година Козирозите и Раците имат цели два периода за среща - от 7 август до 31 август, а също и в самия край на годината от 29 декември. Някои от вас ще имат истинско новогодишно чудо и ще отпразнуват празника в топла компания!

Ако вашата зодия не е в този списък, не се отчайвайте, това не означава, че ще сте сами през цялата година. Астрологията никога не отсъжда! За изброените знаци звездите дават малко повече късмет за създаване на семейство, отколкото за всички останали, но това в никакъв случай не е присъда за всички останали. Както се казва, любовта ще дойде внезапно, когато изобщо не я очаквате ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Научете се да пестите: 5 полезни навика, които ще ви помогнат по време на криза

353 балерини поставиха нов рекорд на Гинес (ВИДЕО)

Хитри начини за употреба на хартиените кърпи не само в кухнята

Защо трябва да разпръснете лук в ъглите на стаята - ще се изненадате

Защо водата в аквариума става мътна?

Как се пише: обяснение или обеснение?

Каква е разликата между психолог и психотерапевт?

Какво трябва да пиете, когато ви болят бъбреците - обърнете внимание

Не казвайте на мъжа си: Тази маска за коса с бира върши чудеса

Според науката, ако казвате благородни лъжи, значи сте добър човек

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com