Звездите сексманиаци

46941
Снимки: Getty Images / Guliver

Линдзи Лоън - Истинският въпрос е дали има нещо, от което младата актриса да не е зависима. На Линдзи и се носи славата, че е била с всички мъже в Холивуд, даже и с жени. "Актьорите са много самотни, аз не искам да спя сама", казва за себе си Линдзи Лоън. Очевидно тя е намерила начин да разреши този проблем.

Тайгър Уудс - За Уудс не се знае със сигурност, но толкова известен, силен и богат човек, като него, не може да е без зависимости. А има ли нещо по-хубаво от сексзависимост?

Камерън Диас иска да остарее естествено и елегантно

41-годишната актриса Камерън Диас признава, че в миналото си е правила процедури с инжектиран ботокс за изглаждане на кожата на лицето,...

Кание Уест - Има ли някой, който въобще да е изненадан. Говори се, че Кание има подобна зависимост още като тийнейджър. А сега, когато е на път да се ожени за Ким Кардашиян, чието порно видео е видял целия свят, вече може със сигурност да се твърди.

Мел Би - Много пикантна история е свързана с бившата участничка в групата Спайс Гърлс. Става въпрос за интимна връзка с жена, която запознала в училището, където ходят децата й. И тази връзка очевидно не й стигала привлекли още един член. Подобна тройка е само мечта за всеки мъж.

Бритни Спиърс - Кралицата на попа или по-точно казано на скандалите мина през различни житейски фази. А по отношение на секс фазите може да се спомене периодът, в който с бившия си съпруг Кевин Федерлайн практикуваше секс маратони.

Пит Дохърти - Бившият приятел на модната икона Кейт Мост не само че не подбира наркотиците, но и прелъстява всяка жена, която застане пред него.

Бейсинджър съжалява, че е участвала в "лоши комедии"

Ким Бейсинджър се извини за това, че е правила серия от "лоши комедии" по време на актьорската си кариера. "Осъзнавам какво означава д...

Роби Уилямс - Самият Роби признава, че практикувал секс с много жени, сред които са били и негови фенки. Човекът е движеща секс машина и това е неоспорим факт.

Колин Фарел - Актьорът е заснет на няколко пъти как консумира различни видове наркотици и има секс видео качено в интернет. Има ли нужда да се каже нещо повече?

Парис Хилтън - Всеки, който е видял видеото "One night in Paris", разбира с каква сексуална жажда разполага младата наследничка. Но така или иначе за никой не е тайна, че Парис има връзка с много различни мъже, така че свободно може да се смени името на видеото с "Everybody`s been in Paris.

Източник: БГНЕС

Найджела Лоусън вдъхнови Анджелина Джоли

Анджелина Джоли ще се превъплъти в хитовата Найджела Лоусън в нов филм на големия екран. "Джоли прие да изиграе главната роля на готва...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com