Марешки отвори бензиностанция и в Добрич

12168
Марешки отвори бензиностанция и в Добрич

Добрич е следващият град, в който варненският бизнесмен Веселин Марешки отвори бензиностанция от своята верига.

Пред медиите той заяви, че до президентските избори смята в 70 на сто от областните градове в страната да има свои бензиностанции, а след това и в цялата страна. Той заяви, че ще се постарае да се развива фирмата му и с порастването й да може да предлага на хората още по-конкурентни цени, предаде "Стандарт".

Правната комисия отхвърли референдума на Марешки

Парламентарната правна комисия отхвърли предложения от бизнесмена Веселин Марешки референдум. 397 000 гласа са действителните, подп...

Запитан за мнението му дали ще успее да мине одобрение и да се проведе референдум по въпросите, които той инициира, Марешки каза: "Няколко анонимници, избрани уж от нас за депутати, а то след като не ги познаваме, няма как да сме ги избрали, се опитаха да се изгаврят с въпроса за картела и да го покрият. Ще се опитат да спрат този въпрос от допитване до хората, но аз мисля, че няма да издържат и натискът на хората ще ги принуди".

Марешки коментира и предстоящия президентски вот, като заяви, че ще се кандидатира именно, за да освободи хората от картелите. "Президентската институция е тази, която дава гласност и така ще обърнем внимание и ще се борим и срещу другите картели" - каза бизнесмена. Той призна, че все още няма до себе си човек за кандидатпрезидентска двойка, но изрази надежда, че в рамките на кампанията, която ще стартира от Добрич на 14 юли - "Национално освободително движение "За чиста и свята република", която има за цел да привлече чистите и неопетнени хора, ще успее заедно с тях да пребори картелите, корупцията и контрабандата.

 

 

В Добрич започват дни на руската култура

В Добрич за четвърти пореден път се откриват Дни на руската култура, съобщиха от пресцентъра на Община град Добрич. Форумът се организи...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com