Милан наказа безмилостно Интер

6097
Милан наказа безмилостно Интер
Снимка: Getty Images/Guliver

С всеки удар – гол! Кажи речи това се получи в голямото дерби на Италия между Милан и Интер. Росонерите удариха жестоко своя градски съперник с 3:0 и дадоха заявка, че ще се борят докрай за място в Шампионската лига. За Интер устава утехата, че все още е на 5 точки пред Милан, но и при 16 оставащи кръга до края.

За разлика от първото за сезона дерби, в което Интер победи, след като Милан пропусна няколко добри положения в началото, този път имаше смяна на ролите. Нерадзурите изпортиха чудесни възможности в началото, като особено фрапиращ беше пропускът на новото попълнение Едер, който не съумя от 2-3 метра с плонж да отбележи с глава. В 35-тата минута дойде и наказанието на Милан – бразилският защитник на росонерите Алекс показа на Едер как се прави и матира Ханданович с глава след перфектно фалцово центриране на Кейсуке Хонда.

Бербатов отказал изгодна оферта на арабски отбор

Бившият капитан на националния ни отбор по футбол Димитър Бербатов е отхвърлил много изгодна оферта от Обединените арабски емирства (ОА...

Интер изпорти 100% шанс в средата на втората част, когато получи пресилена дузпа, но Мауро Икарди, който извоюва наказателния удар, уцели лявата греда на вратата на Донарума. И наказанието не закъсня – три минути по-късно Карлос Бака се измъкна за пръв път от защитата на Интер и от близка дистанция прониза за втори път Ханданович. А само четири минути по-късно М’Байе Нианг вкара трето попадение, след като Джакомо Бонавентура открадна топката от Давиде Сантон, излъга ефектно Мурильо и поднесе на тепсия топката на Нианг, който за малко да пропусне, но с добавка се разписа, след като първият му удар беше спасен.

Пълен репортаж от мача вижте в Sportlive.bg

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол свят