„Живот за Сияна!“ с детска градина „Светлина“ и Старозагорската опера

3632
„Живот за Сияна!“ с детска градина „Светлина“ и Старозагорската опера
Снимка: Thinkstock

На благотворително представление на мюзикъла „Макс и Мориц“ на Държавна опера - Стара Загора, кани деца и родители Детска градина „Светлина“, за да подкрепят националната кампания „Живот за Сияна!“. 

Представлението ще бъде на 8 октомври от 17:30 часа в двора на градината. Средствата от билети за спектакъла ще са в полза на националната кампания „Живот за Сияна!“. Всеки родител (цена на билета 6 лв.) може да доведе своето дете (цена на билета 4 лв.) и да се радват заедно на жизнерадостния сюжет, запомнящи се мелодии и да преживяват безбройните приключения на палавниците Макс и Мориц. 

Не за първи път Детска градина „Светлина“ организира благотворителни акции и не за първи път кани за свой съ-участник в благородното дело верните си приятели Държавна опера - Стара Загора.

През януари тази година малката Сияна започва да се оплаква от болки в корема, а проведеният КАТ на корем показва тумор на левия бъбрек с разсейки в тазовата област и белите дробове.

Детето е наблюдавано и лекувано в болница „Царица Йоанна“ (детска онкохематология) и "Пирогов" (детска урология). Приложени са 6 курса химиотерапия за високорискови бъбречни тумори и през юни детето е оперирано за отстраняване на левия бъбрек.

Резултатите от хистологията показват, че се касае за тумор на Вилмс. Започва нов курс химиотерапия, но скоро става ясно, че на мястото на отстранения бъбрек има нов тумор.

Родителите решават да направят консултация в Израел, където след повторен анализ на хистологичен материал, им предлагат оферта за 3-месечно лечение с нов курс химиотерапия, лъчетерапия и костно-мозъчна трансплантация на стойност 273 670 евро.

34-годишен баща на момченце се нуждае спешно от средства за животоспасяваща операция

"Преди 3 месеца сякаш светът се сгромоляса пред очите на Боян, когато разбира тежката присъда – рак на жлъчните пътища. Той е на ...

"Съдбата е решила да ни изправи пред огромно изпитание - риск за живота на детето ни. Поради агресивността на рака и усложненията, през които Сияна минава, докато се лекува, се налага СПЕШНО да търсим помощ за животоспасяващото лечение на силното ни момиченце в Израел! Най-голямата болка в живота на една майка е детето ѝ да не е добре и да има спешна нужда от подкрепа! Сумата е огромна за нас, немислимо е да се справим сами!"

Целта

Заедно с разходите за път и престой, необходимата сума е около 300 000 евро. В други платформи до момента са набрани 53 000 евро. Необходими са още 247 000 евро!

Да помогнем на Сияна да върне усмивката си!

Заповядайте на благотворителното събитие на Детска градина „Светлина“ и Държавна опера - Стара Загора, което ще се проведе в двора на градината, на открита сцена и на свеж въздух!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от В ПОМОЩ НА:

Нужни са средства за лечението на малкия Борил

Майка на две малки деца има нужда от средства, за да живее

35-годишната Розина събира средства за операция

Зов за помощ: Най-малкото дете с присаден черен дроб в България има нужда от рехабилитация

Наталия събира средства за лечение на рядко заболяване

11-годишната Рая има нужда от средства за борба с болестта

Да помогнем на Йоан, за да види как расте дъщеря му!

9-годишният Богомил се нуждае от спешна операция

Да помогнем на Йоан да проходи

Божи ще получи обаждане за трансплантация, но няма необходимата сума

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com