X
 
 

"Клуба на мениджъра" към Пловдивския университет с концерт в подкрепа на младо момче

940 0
"Клуба на мениджъра" към Пловдивския университет с концерт в подкрепа на младо момче
Снимка: Actualno.com / Facebook
Димитър Щилиянов е на 20 години от град Сливен. През май 2018-та е диагностициран със Сарком на Юинг, който е засегнал гръдната кост. Момчето минава операции, редица химио и имунотерапии и в началото на тази година постига ремисия.

Щастието, обаче, не продължава дълго... През юли ракът се завръща, този път в гръбначния стълб, и се развива бързо. И този ад за Димитър започва отначало. Благодарение на адекватната реакция на лекарите в Пловдив, Митко е стабилизиран, бавно започва отново да мечтае и да се усмихва. Отново с помощта на лекуващия лекар в Пловдив, откриват клиника във Виена-Австрия, където обещават иновативно лечение с много добра прогноза. Средствата за лечението, обаче, са непосилни за семейството.

Напрежение: Техника влезе в спорен терен в Пловдив, граждани искат да остане зелена площ

Багер влезе рано тази сутрин в пространството зад т. нар. Юбилеен блок в Пловдив. Теренът, предвиден за голям жилищен комплекс, нажежи ...

По този повод „Клуба на мениджъра“ организира благотворителен концерт, който ще се състои на 01.12.2019г. от 18:00 часа в Дом на културата "Борис Христов" в Пловдив. Билетите са на цена 10 лева, като могат да бъдат закупени на място или като позвъните на телефон: 0885138121.

„Обещаваме да бъде интересно, в програмата ще се включат много талантливи студенти, позитивни хора и ансамбли. Ще се радваме да бъдете с нас и заедно  да подкрепим една кауза,която си заслужава! Нека върнем мечтите на Димитър и семейството му!“, пишат от „Клуба на мениджъра“.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
Седмичен хороскоп за 16-22 декември
Седмичен хороскоп за 16-22 декември

Овен Тази седмица започнете на чисто. Идва края на годината и е добре да се отървете от някои неща, като съжалението, желанието за мъст, обвиненията...