Подредете жилището си според знака на Зодиака

7503
Подредете жилището си според знака на Зодиака
Снимка: iStock

Човек се влияе от средата си. Хората обичат да бъдат там, където се чувстват комфортно, където се чувстват защитени и могат да релаксират. Можете да създадете такова място у дома, ако слушате сърцето си.

Звездите формират определен вкус в знаците на зодиака, който трябва да бъде пренесен в живота.

Овен

Овните няма да се поберат в малка стая, гъсто натъпкана с мебели. За Овните е важен полетът на фантазията, ярките акценти и лекотата при избора на стил. Най-добрите цветове за интериора ще бъдат нюанси на злато, оранжево, кафяво, червено и други топли цветове.

Телец

Телците предпочитат хармоничен стил, например селски или кънтри. Кафяви, маслинови, бежови, зелени и пастелни нюанси в интериора са подходящи за Телец. Телецът харесва красиво спално бельо, за предпочитане от естествена коприна, луксозно легло, украсено с много възглавници с различни форми и размери.

Близнаци

Те предпочитат просторни стаи с много рафтове за колекции и различни декоративни предмети. Близнаците избират богати жълти цветове, сложно ги комбинират с нюанси на синьо и зелено.

Какъв е твоят дом според зодията

Рак

В дома си те предпочитат прости, но удобни предмети, които не са креативни, но въпреки това са привлекателни. В него няма ярка светлина, която Раците не харесват, но има няколко антични лампи.

Цветовата гама в къщите на Раците е решена в бели, жълти и седефени цветове.

Лъв

Техният апартамент или къща е доминиран от големи пространства, оригинални мебели и легло, достойно за кралски особи. Цветът на Слънцето ще върне силата на Лъвовете и ще им помогне да „издържат” на гениални идеи.

Дева

Девите са свикнали да се ръководят от разума, затова избират чисти линии, няма да откажат спално бельо от висококачествен и мек материал. Интериорът е доминиран от светли цветове на зелено, кремаво, бежово и лилаво.

Как изглежда мечтаният дом за всяка зодия

Везни

Те се придържат към прозрачни тъкани за завеси на прозорците. Везните имат египетски стил с акценти върху следните цветове: кафе с мляко, светло зелено, лилаво и синьо.

Скорпион

Те предпочитат липсата на ярко осветление и се фокусират върху здрача. Те ще бъдат доволни от просторен диван с допълнителни чекмеджета и голям гардероб. Предпочитат неутралните пастелни нюанси, както и акцентите върху ярки червени, мрачни черни и весели оранжеви тонове.

Стрелец

Стрелците не понасят идеалния ред. Мебелите от естествено дърво могат да съжителстват с високотехнологични елементи, а на пода често има мек килим.

Тези хора често избират нюанси на синьо и зелено, но в дома можете да намерите цялото разнообразие от цветове.

Перфектният дом за всяка зодия

Козирог

Козирозите предпочитат консервативен интериор, в който ценят практичността и комфорта. В домовете им всички мебели имат голям брой функции, често има открити рафтове и стелажи. В цветовата схема представителите на този знак се придържат към спокойни нюанси.

Водолей

Кухнята за представителите на този знак е хранилище на най-модерната технология, а къщата съдържа много от най-новите изобретения. Интериорът им е доминиран от нюанси на синьо, метални или сиви вариации.

Риби

Рибите избират удобни неща, включително мебели, те не са безразлични към антиките, особено към предметите от естествено дърво. пробладават ориенталски мотиви или стил ампир.

За Рибите са характерни бели, сини, жълти и зелени нюанси, които са много в дома им.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

Кои зодии правят панаир и за най-малкото нещо?

Край на проблемите: Кои зодии ще обърнат нова страница в живота си?

4 зодии ще са червиви с пари през следващите 3 месеца

Уж добрички, но тези 4 зодии не са цвете за мирисане

Търпение и пак търпение: Времето работи за тези 3 зодии!

През Април: Лютите рани в сърцето на 4 зодии ще зараснат

Кои зодии ще се чувстват като "разпънати на кръст" в четвъртък?

Паричен Четвъртък - кои зодии ще са паралиите днес?

28-ми март ще е Празник на късмета за 4 зодии!

Съвет за всяка зодия за днес, 28 март 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com