Как изглежда мечтаният дом за всяка зодия

44704
Как изглежда мечтаният дом за всяка зодия
Снимка: Pexels / Pixabay

Ако сте от хората, които вярват в зодии и че те определят всичко в живота ви, то ще ви бъде интересно да видите как всяка зодия украсява дома си. Това е чудесен начин да зарадвате половинката си или близък човек с подарък за дома или декорацията му.

Овен

Това са импулсивни личности, които кипят от енергия и не задържат нищо излишно в дома си. Именно затова и те трябва да разчистят всичко, за да я освободят. Въпреки това, могат да задържат малки сувенири от места, които са посетили, снимки на любимите хора. Това ще ви напомня, че дори да сте с рогата напред, то винаги ще имате хора, които държат на вас.

Телец

Те са търпеливи и верни цял живот и обичат дома си. Честото местене не е по вкуса им, нито пък големите промени. Обградете се с места за съхранение на вещите си, както и с топли одеяла или пък възглавнички. Подходящи са меките и пастелни цветове.

Близнаци

Те обичат разнообразието, така че боядисването веднъж годишно е направо задължително. Можете да използвате и стикери за стена, за да задоволите желанието си за бърза промяна. Големите гардероби са идеални за вас – ще можете да сложите всичко в тях, дори да не им е мястото на някои неща там.

Нещата, за които да внимаваме, преди да си закупим жилище

Купуването на жилище или къща, особено ако за първи път го правите, може да е много вълнуващо, но в процеса по търсене  може да ср...

Рак

Вие обичате дома си и той е вашата крепост. Раците обичат малки жилища, за да могат да се сгушат в черупката си. Харесват всичко да е на една ръка разстояние, както и да имат много шкафове за нещата си и някъде скрит шоколад.

Лъв

Като царска личност вие искате да ви е широко и да се ширите на спокойствие. Ярките цветове са ви любими, но за балансиран и спокоен живот не са препоръчителни. Нека те бъдат акцент, а не основни в дома ви. Всичко останало трябва да бъде с мащабни размери, за да побере царската ви същност.

Дева

Тя е практична и за нея идеалният дом е такъв. Без излишни неща и скъпи мебели, максимално изчистени и фини. Могат да добавят 1-2 картини за декорация, но не повече. Семейна снимка с подходяща рамка за нощното шкафче също ще я зарадват. Предпочитани цветове са пастелните, които да разчупят строгостта ѝ.

Везни

Домът за тях трябва да е голям и луксозен. Те обичат да цари лек хаос, така че не се учудвайте, ако телевизорът е включен постоянно, а везните спят на дивана по никое време. Лилавото и сивото във всичките им нюанси са любимите им цветове.

Скорпион

За тях обзавеждането не е на първо място. Нямат нужда от луксозни вещи, с които да парадират. По-важен е домашния уют, в който цари любовта и топлината на хората. Могат да живеят с 2 и 200 лева на ден.

Как ключовете от къщата могат да променят съдбата на човек

Народните поличби, понякога дори най-странните, имат основателни причини. Колко често си губите ключовете или ги поставяте на грешното ...

Стрелец

Той е готов на всичко, за да живее богато и охолно. Обича да живее на широко и не се притеснява да го показва. Домът му ще е спретнат и с последните технологични джаджи на пазара. Често в живота това е основната им дилема - дали да живеят по начин, който да радва хората или да взимат решенията, които вътрешно искат. Заложете на второто и няма да сгрешите!
Козирог

Те са фенове на аристократичните и старинни мебели. Всичко във витидж ще им хареса, а също така ако е голямо – още по-добре. Голямата библиотека е просто задължителна, а за акцент може да се сложи портрет на дядото или основателя на рода им.

Водолей

Свободни души, които реално нямат нужда от дом. Те обичат новото и биха живели тук 1-2 години, там 1-2 дни и като цяло не обичат да се задържат на едно място дълго време. Могат да си боядисат дома в светли цветове и взимат спонтанни решения относно обзавеждането. Не влагат много нерви и търсят хармонията.

Риби

Те са в бохо стил и ако могат да го постигнат, ще е повече от чудесно. Те са доволни като раците на малък и уютен дом, като всичко да е на една ръка разстояние.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Защо някои хора слагат дафинов лист на входната врата

Витамини и минерали за коса, предозирането на които ще доведе до плешивост

9 подсказки от Вселената, че вървите в погрешна посока

Акцентите в програмата на STAR Channel през април

Пес патрул: Най-популярният полицай в Китай е корги (ВИДЕА)

Доверете се на интуицията си: 10 признака, че сте безсрамно използвани

Защо някога трепетликата е била смятана за прокълнато дърво - ще се учудите

Непирятни моменти в офиса, които развалят работния климат

9 симптома на начална депресия - проверете дали ги имате

Защо се посипва сол пред входната врата

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com