Какъв е твоят дом според зодията

14469
Какъв е твоят дом според зодията
Снимка: iStock/Guliver

В астрологията всичко е написано в звездите. Може би не се нуждаете от астрологична карта, която да ви каже каква архитектура предпочитате, но със сигурност е забавно да видите какви домове предпочитате. Ето една забавна разбивка на това как може да изглежда вашият мечтан дом според вашия зодиакален знак.

Овен: Жилищен блок

Като първи знак на зодиака, огненият знак Овен обича да води. Те често имат мощни кариери, превръщайки градската среда в място, където да преследват мечтите си. Луксозна жилищна сграда на среден или висок етаж в голям градски център е идеалният дом за овена.

Телец: Класическо бунгало

Телецът обича уюта на дома, а  бунгалото в класически стил има този типичен домашен вид и усещане, а типичният едноетажен план включва един и половина етажи, плюс пълно мазе.

Близнаци: Крайградска вила

Те никога не се отегчават и могат да се впишат в компания със  сериозни интелектуалци също толкова лесно, колкото могат да поддържат купона цяла нощ в тълпата от случайни познати. Близнаците смятат, че разнообразието е подправката на живота, така че голям дом с много място за техните различни интереси би им подхождал доста добре.

Рак: Грузински

Голям, непреходен дом в грузински стил има достатъчно място за тяхното семейство и за забавление на приятелите и роднините.

Лъв: Цветен викториански

Огненият знак Лъв е голям, смел и страстен. Те обичат да правят впечатление, така че цветният дом във викториански стил  е идеалното средство за тяхното самоизразяване. Този социален знак обича да бъде около семейството и приятелите, така че начинът на живот в стил „Пълна къща“ вероятно ще им свърши работа.

Дева: Атомно ранчо

Практичните, трудолюбиви Деви са известни със своите перфекционистки стремежи. Дом в стил ретро ранчо е здрав и прост и този земен знак ще вложи всичко в превръщането на тази почитана във времето къща в уникален дом.

Везни: Къща близнак

Управлявани от планетата на любовта и красотата, Венера, тези качества са важни за Везните. Къщата близнак има чар от миналото, който незабавно ще привлече този романтичен въздушен знак.

Скорпион: Уединена плажна къща

Скорпиони ценят своето време, така че къща на плажа извън утъпканата пътека ще им предложи уединението и спокойствието, за които жадуват. Като съблазнителен воден знак, животът близо до океана би бил сбъдната мечта за Скорпион.

Стрелец: Триетажен

Стрелец обича да пътува и винаги е в движение, така че този енергичен огнен знак не прекарва толкова много време у дома. Като такива, те търсят простота и функционалност в жилището си.

Козирог: Майсторски

Традиционните, успешни Козирози са свързани с ред и организация, така че чистите линии на симетричния дом определено ще им харесат.

Водолей: Ултрамодерен съвременен

Водолеите са единствени по рода си, така че къщата в стил на бисквитка просто няма да е странен за него. Смел, модерен дом привлича желанието им да се откроят от останалите.

Риби: Бунгало за изкуства и занаяти

Често по -увлечени от фантазията, отколкото от реалността, Риби не биха харесали нищо повече от това да живеят в приказка. Предната веранда е идеалното място за този художествен воден знак да скицира или мечтае.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Най-красивите места в Испания

Колега или колежка – кое е правилното?

Кога започват да излизат кърлежите

Митовете за кърлежите: Могат ли да скачат или да летят?

Яденето на твърде много захар причинява ли диабет?

Как да варим картофите, така че винаги да стават меки

7 съвета, които можете да следвате, за да запазите яйцата си свежи дълго време

Как да варим яйцата, за да се белят най-лесно

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com