Скоростта, която те държи на върха - BMW i4 M50 и Антон Титов

8659
Скоростта, която те държи на върха - BMW i4 M50 и Антон Титов
Снимка: Actualno

За някои хора скоростта е страст, други се страхуват от нея. Има и такива, за които тя е начин на живот, като сред тях е нашият днешен герой Антон Титов. Мнозина вероятно го познават като един от най-добрите автомобилни състезатели у нас, докато има и такива, които знаят, че той е създател на един от най-големите доставчици на хостинг услуги – pCloud.

Самият той се определя като граждани на света, но жител на София. Бизнесът му буквално оперира по цял свят, като е базиран в Швейцария. Сърцето на операциите е тук. И той е тук, като успява да съчетава работа със скоростта. За него тя е определяща, защо скоростта на качване и сваляне на данни, на реакция на сървърите, на реакция на съпорта в компанията му е ключова за успеха на бизнеса.

Samsung пусна смартфон за запалените фенове на BMW M

Производителят на електроника Galaxy представи специална версия на най-новия си модел S23 Ultra. Тя се казва BMW M Edition, като е пред...

Едновременно с това скоростта в развитието на новите технологии е базата, върху която стъпва във всичко.В същото време скоростта на придвижване и постоянното ускорение при автомобилите е източникът на страст в живота му.

Първата кола на Антон не е BMW, втората - също. Първата го научава на удобството от това да шофираш. Втората го научава да обича шофирането и така до днес. Имал е много коли, голяма част от тях BMW. Затова и едната му семейна кола е именно електрическо BMW.

Някой ще каже – а защо електрическа? Като фен на джаджите, на новите технологии и на последователната и устойчива работа в името на прогреса Антон е наясно, че електромобилите са бъдещето. Познава ги отлично (все пак е първият собственик на електрическо MINI в България) и осъзнава нуждата от тях, като ключов инструмент в намаляването на замърсяването.

Затова и изборът на BMW i4 M50 е напълно логичен. Тази кола съчетава всичко, към което Антон се стреми – тя е бърза и сигурна, но пък пази околната среда. Някой я нарече „тихият убиец на пътя“ и е напълно прав. Тя разполага с бруталните 544 к.с. и 795 Нм максимален въртящ момент, които изискват особено внимание от човека зад волана. При електромобилите цялата тяга е на разположение на шофьора моментално, а това означа никакви компромиси при ускорение. И всичко това е комбинирано с пълна тишина, което на моменти може дори да бъде плашещо.

BMW X7 получи фарове с кристали Сваровски

BMW допълни списъка с опции за флагмана си при кросоувърите - гигантския X7. Клиентите могат да поръчат осветителни тела Iconic Glow с ...

Усещането е като в катапулт, който те изстрелва напред – ускорението от 0 до 100 км/ч отнема 3,9 секунди, но с тази разлика, че това е идеално контролирано от системите на автомобила. Махаш крака от газта или леко натискаш спирачката и всичко е наред.

Всичко това е съчетано и с напълно приличен пробег, което не е без значение при избора на електрическа кола. Двата електромотора се захранват от батерия с капацитет 84 кВт/ч, която осигурява пробег от 400 км. Те би трябвало да стигнат за ежедневно използване на електромобила, както и за някои пътувания на по-големи разстояния.

Добавете луксозния и сравнително просторен интериор, както и богатото оборудване, и ще разберете защо това BMW е изборът е много правилна инвестиция. В ситуация с непрекъснато променящи се (предимно във възходяща посока) цени на горивата, притежаването на бърз и луксозен автомобил, чието зареждане излиза евтино, а и става бързо, си е доста добро решение.

И макар инфраструктурата у нас да не е добре развита, бъдещето явно принадлежи именно на електромобилите. И на новите технологии като цяло, които се създават от хора като днешния ни герой....

BMW ще представи шест нови електромобила за 2 години

BMW ще представи шест нови електрически автомобила само за 2 години. Те ще бъдат изградени на нова платформа и ще използват следващо по...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от АВТОМОБИЛИЗЪМ:

Градските бижута Джули и Мартен в динамиката на града (ВИДЕО)

Какво отличава гумите за SUV от тези за леки автомобили?

Намажете предното стъкло на колата с това и то няма да се замъглява

Как рентакар компаниите подготвят автопарка си за зимата

Вечерта напръскайте стъклото на колата с това и през нощта то няма да замръзне

Ако чистачките на колата са замръзнали, полейте ги с това

Четири неочаквани премиери на Honda у нас

Предимства и рискове при залог на автомобил

Най-често срещаните шофьорски навици, които повреждат автомобила сериозно

Мото екипировка от Oxford

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com