Концертът на Дейвид Гарет в България се отменя за 30 август 2022 г

3011
Концертът на Дейвид Гарет в България се отменя за 30 август 2022 г
Снимка: keycom

Концертът на виртуозния Дейвид Гарет се отменя за 30 август 2022 г. в зала „Арена Армеец“. Събитието, част от новото европейско турне на музиканта - „ALIVE”, беше планирано за 14 април тази година, но поради сложната епидемична обстановка, екипът на Дейвид Гарет взе решението да премести концертите, предвидени за април и май в Италия, Румъния и България на нови дати през лятото.

„Решението да отменим някои от концертите от европейското турне не беше никак лесно. На първо място обаче поставяме безопаснотта и здравето на публиката и екипа ни.  Благодаря ви сърдечно за разбирането, търпението и лоялността! Това наистина означава много за нас. С нетърпение очаквам момента, в който ще се качим на сцената, за да свирим за вас. Надявам се това да ви донесе поне малко позитивни емоции в тези трудни времена. Дотогава бъдете здрави и се пазете!“, споделя Дейвид Гарет във връзка с промяната на концерта у нас.

Турнето „ALIVE” ще стартира в началото на лятото и ще продължи с обиколката си през европейските градове до октомври месец. Най-новият проект на забележителния цигулар носи името на едноименния албум на музиканта  „Alive – My Soundtrack”, който той издава по време на пандемията. Песните, включени в албума, са много лични и отразяват емоциите, чувствата и живота на Дейвид Гарет. „ALIVE” празнува живота и желанието на всеки човек да се почувства отново нормален, свободен и пълен с надежда за по-добро бъдеще.

Част от песните, които публиката ще чуе на 30 август в зала „Арена Армеец“, са емблематичните „What a Wonderful World” и „Imagine”, рок хитовете „Enter Sandman” и „Paint it Black”, както и интерпретациите на класическите творби, като „Confutatis“ на Моцарт и “Dance of the Knights” на Прокофиев.

Билети за събитието могат да бъдат закупени в мрежата на Ивентим в цялата страна на цени от 75 лв. до 185 лв. за ВИП пропуски. Всички билети важат без презаверка за новата дата на концерта.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от МУЗИКА:

Открива се Сесия 2024 на Културния фонд на МУЗИКАУТОР

Васко Василев с концерт на Айфеловата кула по случай 24 май

ARTBAT с хедлайн шоу на открито в София през месец юли

Jaya The Cat и Q-Check подгряват Dubioza Kolektiv в Созопол

Джон Бон Джоуви отбелязва 40 години на сцената с филм и нов албум

Нети Добрева и Асен Блатечки с премиера на SoFest Spring

SEVI се присъединяват към афиша на Planet Rockstock, Англия

Иван Димитров, МУЗИКАУТОР: Европейският комитет на CISAC в Атина обсъди ефектите на изкуствения интелект върху авторското право

Почина един от най-известните британски диригенти

Ето ги финалистите в конкурса на БНР за нова българска поп и рок музика (ПЪЛЕН СПИСЪК)

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com