Kreator са вторият хедлайнер на SOFIA METAL FEST 2016

12129
Kreator са вторият хедлайнер на SOFIA METAL FEST 2016

Имаме удоволствието да обявим, че KREATOR ще са основната група на 10 април по време на първото издание на SOFIA METAL FEST.

Както всички знаят KREATOR са една от най-известните в света и най-влиятелна европейска Thrash Metal банда. Една от групите с най-голям принос в историята на метъла и пример за подражание и вдъхновение на поколения музиканти. Една от най-мощните групи с най-силно сценично присъствие, въпреки своята почти 30 годишна история!

KREATOR и PARADISE LOST на една сцена! Бъдете там!

Вече можем да обявим и цените на билетите, които ще влязат в продажба от днес в 13:00 часа онлайн и в мрежата на Eventim в цялата страна. Някои от местата, от които могат да бъдат закупени, са магазините на Orange, Пикадили,Germanos, Technopolis, Office 1 Superstore, Техномаркет, Usit Colours, Outlet Alex, магазин Яко, На Тъмно, Metal Heaven, Фотосинтезис, Easy Pay, билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината. Денонощно в бензиностанции OMV в цялата страна.

До 14:00 часа на 18 декември цената на фестивалния билет ще е 100 лева, като след това и до 31 март включително цената ще е 120 лева. От 1 април до 10 април пропуските ще са по 140 лева. Билета за възрастова категория от 7 до 14 годишна възраст (включително) ще бъде с 50% по-евтин, а децата до 7 години ще влизат безплатно! Всички фенове под 18 години ще бъдат допускани само с с пълнолетен придружител и попълнена от него декларация! Пълнолетен придружител е всеки родител, настойник или трето лице, полагащо грижи за детето, притежаващ билет! Всеки придружител на малолетни или непълнолетни лица под 18 годишна възраст, трябва да носи попълнена и подписана в два екземпляра декларация, която може да изтегли от тук. Няма да се допуска един придружител на 3 (три) и повече лица под 18 години!

Както знаете събитието ще се състои на 9 и 10 Април 2016, в столичната зала Универсиада и е от типа фестивал на закрито (indoor fest). Предстои оповестяването на останалите участници и допълнителна информация.

Организаторите препоръчват навременното закупуване на билети!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com