Последни подробности за концерта на Children Of Bodom

29814
Последни подробности за концерта на Children Of Bodom

Ден преди дългоочаквания концерт на финлaндските метъли CHILDREN OF BODOM, които ще забият утре вечер (сряда/13.11.2013) на сцената на столичната зала Универсиада заедно с групите DECAPITATED и MEDEIA, стават ясни и последните подробности за събитието.

Вратите на залата ще бъдат отворени точно в 19.00ч, а час по-късно – в 20.00ч първи на сцената ще стъпят MEDEIA, последвани от DECAPITATED и на края героите на вечерта - CHILDREN OF BODOM. Малко преди да “сервират” на българските си фенове ударна доза от последния “Halo of Blood” и други парчета, финландците ще се срещнат с на четири очи с няколко метъл късметлии, спечелили възможност за заветната среща в радио-игра. Очаква се бандата да пристигне в ранните часове на утрешния ден, а след концерта в София ще потегли директно към съседна Гърция.

Виж кой спечели два билета за Children of Bodom

Готови ли сте за разтърсващ финландски метъл? Е, само след няколко дни (13 ноември) Children of Bodom ще Ви залеят точно с това в зала ...

Организаторите от Phoenix Entertainment със съдействието на Loud Concerts напомнят, че билетите за концерта на CHILDREN OF BODOM, MEDEIA и DECAPITATED днес все още са с цена 40 лв, а в деня на събитието ще са по 50 лв. Те могат да бъдат закупени ексклузивно в мрежата на Ticketstream - магазините на Office 1 Superstore, M-Tel, TBI credit, Orange, Техномаркет, На Тъмно, клуб Строежа, бар Петък, както и онлайн на www.ticketstream.bg.

Деца до 7 годишна възраст ще могат да влизат безплатно на концерта, като задължително трябва са с възрастен придружител, притежател на билет, който да представи попълнена Декларация (за закрила на деца на обществени места) на входа. Декларацията може да се изтегли от www.loudconcerts.bg.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com