Бареков протяга ръка към ГЕРБ, те му нямат доверие

29838
Бареков протяга ръка към ГЕРБ, те му нямат доверие
Снимка: БГНЕС

"Не виждам в България кой може да има доверие на този човек, който преди 8 месеца по медиите казваше, че на другия ден ще бъде убит, няма да бъде жив.

Г-н Бареков протяга някаква ръка за помощ в качеството си на председател на най-голямата опозиционна извънпарламентарна партия. Но аз не мога и няма да коментирам съдържанието на негово искане сега".

Бареков се засегна от думи на Станишев, върна му го с Боянския сарай

Николай Бареков се засегна от думи на Сергей Станишев в столичен вестник днес и побърза да му го върне с директно обвинение, че на "Поз...

Това заяви зам.-председателят на парламентарната група на ГЕРБ Красимир Велчев, предаде бтв.

Повод за коментара му стана писмо на лидера на „България без цензура”, с което той призова ГЕРБ да сформира две анкетни комисии за проверка на начина на избиране на държавния глава Росен Плевнелиев на изборите от 2011 г, както и за връзките му с бизнеса.

По-рано днес Николай Бареков, придружаван от заместниците си Росен Петров и Ангел Славчев и депутатите Румен Йончев и Светлин Танчев, посети парламента във връзка с писмото.

Бившият ТВ водещ и настоящ народен трибун за първи път се страхуваше за живота на себе си и близките си първо по времето на ГЕРБ (заради Алексей Петров), а след това и заради аферата „Костинброд”. Преди дни от „България без цензура” разпространиха кадри на мъж, който стреля във въздуха с газов пистолет в близост до централния офис на партията. Ден след това Бареков дойде на пресконференция с бронежилетка.

Мъжът, стрелял пред офиса на Бареков, изпробвал газовия си пистолет

Стрелялият вчера пред офиса на „България без цензура” мъж вече е задържан. Той е 27-годишен, с инициали В.Р. Мъжът е призн...

Красимир Велчев за пореден заяви, че идеята на ГЕРБ е в парламента, политиката и изпълнителната власт да влизат хора, които са минали психотест. „И да не са зависими от други неща - от анаболи, наркотици. Всеки един човек, зависим от нещо си, влизайки във властта, може да донесе само лоши неща на държавата и обществото”, посочи Велчев.

По думите му Бареков е излъгал „безброй пъти” и трябва да спре да тормози най-близките си хора – майка си, баща си, жена си, детето си. „Вие виждате, че в името на кариерата той е готов да съсипе всичко, да продаде и майка си”, заключи Велчев.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика