X
 
 

Долнища на рояци и папараци. Джавкащи ануси

Някакви журналистически ануси ме преследваха с микрофон и камера.

Те по принцип са разследващи репортери в един проправителствен порно канал и аз не желая да контактувам с тях, но са ги командировали в нашия квартал - искат да си премерим бицепсите, форцепсите, апендиксите, анусите и Себастиан Курц.

Причакаха ме пред супера в квартала, изскочиха пред мен размахали микрофони и ануси, изложиха ме пред комшиите, разкрещяха се и ме задърпаха за гайките на дънките:

- Покажи си члена бе, аре бе, мъж ли си бе, погледни къв анус имам бе, страх ли те е бе!

Аз плясках с една мухобойка и разпъждах анусите, но те пак налитаха на рояци и ми крещяха:

- Нас не ни е пратил нашият благодетел Дон Шиши, само ти така си мислиш, а ние сме независими ануси! Ние сме разследващи ануси с особено назначение и ще те разкатаем от анализи!

Аз почнах да се отбранявам с ренде, анусите за миг се стъписаха, но веднага се окопитиха и пак заджвакаха и заджавкаха един през друг:

- Страхливец! Що не пробваш с меча, айде извади го, плесни ме по рамото да ме посветиш в рицарство.

- Що с ренде бе, а! - ревеше като пантера друг излязъл от кожата си анус. - Нали си храбрец, големия мъж, извади нещо гладко! Аз съм душил анаконда с тоя гъз бе!

- Сфинктерът ми е мъдър като Сфинкс! - настояваше трети. - Покажи си и ти член-кореспондента да видим колко акъл има в главата и ще ми разгадае ли загадките!

През цялото време анусите пърдяха тиня, джвакаха и мятаха пръски, а на мен ми призля, побеснях и също се разкрещях:

- Мърши безподобни, канали миризливи, махайте се оттука, вдигайте си сатанинските дупки с кирливите микрофони или най-добре умрете на място!

Тия само това и чакаха - паднаха за дузпа и почнаха да се гърчат на земята.

- Обидиха ни! - плачеха анусите. - Потъпкаха ни! Убиват свободата на словото!... Кой ти дава право да ме обиждаш бе! Прав ли си крив ли си, как не те е срам!

Просто ме побъркаха тия къдрави ануси.

След минути дойде линейка и медиците се заеха да реанимират анусите, екип от психолози им оказваше подкрепа, а патрулка на МВР изплю петима полицаи, които тръгнаха към мен.

И почнах да бегам, бате!

 

Автор: Evil Dick, ПРАС-ПРЕС

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 3 от 5. Гласували общо: 5 потребители
  • Анонимен 1 Анонимен преди 2 месеца Профил на трол?
    С простотия няма да се получи, уважаеми журналисти. Може да имате най-великата идея в главата си (което е много съмнително), но ако в опит да я представите, само из***ете подобна простотия, значи сте много далече като мислене от хората, които биха могли да я реализират.