The Herbaliser и RODNEY P пристигат в София Лайф Клуб

43965
The Herbaliser и RODNEY P пристигат в София Лайф Клуб

На 20-ти март SOFIA LIVE CLUB представя The Herbaliser DJ set feat. Rodney P, които гарантират разтърсващо парти, подправено с много качествена музика, стилен саунд, заразителен ритъм и всичко останало, което е нужно да ни изправи на крака.

След като миналата година британското хип-хоп, фънк и джаз дуо направиха незабравим първия си концерт в Sofia Live Club, едната половина от дуета Jake Wherry се завръща с хип-хоп легендата Rodney P, за да подарят на българските си фенове още едно уникално музикално преживяване.

Swing The Spring

Сентиментал Суингърс имат ново изкушение за любителите на музиката, танците и пролетта. Концертът “Swing The Spring” на 28 ...

The Herbaliser са на музикалната сцена вече 20 години, а богатата им дискография включва седем студийни и два лайв албума, сингли, ремикси, участия в безброй компилации и колаборации. Основателите Ollie Teeba и Jake Wherry се запознават в началото на 90-те в Лондон, а първият им албум – Remedies излиза 1995г., издаден от лейбъла Ninja Tune. През годините са канени да пишат музика за много реклами, както и за саундтрака на култовия филм на Гай Ричи - "Гепи".

Rodney P е едно от най-важните имена за британския хип-хоп през последните 20 години. Работил е с имена като Bjork, Roni Size, Roots Manuva, The Nextmen, Dynamite MC , a през последните години се е появявал на една сцена с имена като Jay-Z, Alicia Keys, Jazzy Jeff и Mos Def.

На 20-ти март Jake Wherry - половината от The Herbaliser, заедно с Rodney P ще ни пренесат в своя музикален свят от сцената на Sofia Live Club.

БИЛЕТИ за събитието могат да бъдат закупени от http://eventyard.net/sofialiveclub на цена от 15 лева, а цените на място в клуба ще са 20 лева.

Electro House и Dubstep Breaks със Stereo MCs през април

На 26-ти април, Роб Бърч и Ник Халъм от STEREO MC’S ще пристигнат в Sofia Live Club, за да представят новия си DJ set, предхожда...

Повече информация тук:

https://eventyard.net/events/parties/the-herbaliser-dj-set-feat-rodney-p/218825/

https://www.facebook.com/pages/SOFIA-LIVE-CLUB/106829925995?fref=ts

https://www.facebook.com/TheHerbaliserOfficial?fref=ts

Всичко се е случвало и преди

Отново наближава очакваната от стотици верни фенове следваща дата на любимата на всички „Пощенска кутия за приказки“. Този...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com