В Балтийско море - НЛО или секретна нацистка база?

68853
В Балтийско море - НЛО или секретна нацистка база?

Специалистите продължават да изследват непонятният обект на дъното на Балтийско море, който бе открит миналата година. Първоначално се смяташе, че става въпрос за катастрофирало НЛО. Изучавайки изображенията от сканиращия хидролокатор, те са достигнали до извода, че това да бъде много секретна база на нацистите, която е оборудвана с оръжие срещу подводници, пише днес Daily Mail, цитиран от КРОСС.

Бившият шведски морски офицер Андерс Аутелус разказа, че съоръжението с размери 200 на 25 фута, има двойни бетонни стени и предположи, че то може би е служило за блокирането на сигналите на руските и британските подводници, които са били в този район по време на Втората световна война. Само така, според думите му, може да се обясни факта, че близо до НЛО-то престават да работят някои технически устройства.

Великобритания обяви документи с данни за НЛО

Министерството на отбраната на Великобритания обяви днес архив с данни за НЛО, включително правителствени доклади и разследвания по с...

Екип от водолази от групата "Ocean X" започна миналия месец първи гмуркания в близост до бреговете на Швеция, където беше локализиран обекта с формата на митичната "летяща чиния". Някои от гмуркачите съобщиха за странни аномалии, когато се приближат до обекта. В един от случаите камерите са отказали да работят в близост до неизвестния обект и се включват едва след като се отдалечат.

Много голяма част от екипа бяха уверени, че каквото и да е скрито под водата, то със сигурност е уникално по рода си.
"Дали е метеорит или астероид, вулкан или кораб от Студената война, или пък НЛО... все трябва да е нещо", обясни един от обърканите изследователи.

Според сонарните изследвания на обекта, той е с цилиндрична форма с диаметър 60 метра и приблизителна дължина на опашката 400 метра. Обектът е бил открит през май миналата година, но проучването му започна едва сега заради икономически затруднения.

Редактор: Яна Баярова

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com