X
 
 

Брад Пит "умря" и със "смъртта му" хакери обират наивници

4277 0
Брад Пит "умря" и със "смъртта му" хакери обират наивници
Снимка: Getty Images/Guliver
Хакери се възползваха от големия интерес, който предизвиква бракоразводното дело между холивудските звезди Анджелина Джоли и Брад Пит и създадоха специален вирус, с който се възползват от темата.

Вирусът е маскиран като лъжлива новина за смъртта на Брад Пит, който е бил "покосен" от развитието на нещата с Джоли, пише БГНЕС. Предупреждението за наличието на вируса беше пуснато от сайта TMZ. Според информацията, става дума за лъжлив репортаж, пуснат от името на американската телевизия Fox News. При опит да се отвори връзката към репортажа, зловредната програма заразява персоналния компютър или смартфона. Целта на хакерите е достъп до паролите и контрол върху акаунтите в компютъра или телефона.

И ФБР се захваща с Брад Пит - проверяват малтретирал ли е децата си

Федералното бюро за разследване (ФБР) на САЩ събира информация във връзка със съобщенията, че холивудската звезда Брад Пит е малтретира...

Както стана известно наскоро, Джоли подаде молба за развод опасявайки се за сигурността на децата си. Формално актрисата се позова на непреодолими противоречия с Пит и поиска пълно право върху отглеждането на децата, без да го дели с него.

Двойката изкара 10 години. Двамата подписаха брак едва на 23 август 2014 година. Петдесет и две годишния Пит и 41-годишната Джоли отглеждат шест деца, три от които са осиновени.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители