От супермодел до клошарка: Бруталната тъжна история на Лони Уилисън (ВИДЕО)

17713
От супермодел до клошарка: Бруталната тъжна история на Лони Уилисън (ВИДЕО)
Снимка: Meganoticias/Instagram

Животът на супермодела Лони Уилисън се променя драстично само за няколко години. Красива, щастлива и изключително богата преди, днес Уилисън живее като клошарка, няма дом, храни се от кофите за боклук и не иска хората да я съжаляват.

Лони Уилисън е красив фитнес модел, обичана от медиите и желана от много мъже. През 2012 г. се омъжва за звездата от "Спасители на плажа" Джеръми Джаксън. По-малко от две години по-късно обаче бракът им се разпада, след като двамата преживяват няколко бурни пиянски караници. След единия от скандалите Джаксън напада физически Лони, а тя твърди, че съпругът ѝ се е опитал да я удуши. Двамата се развеждат, а медиите с интерес следят живота им.

През 2016 г. Лони Уилисън преживява психически срив. Постепенно тя губи работата си като модел, а последното ѝ работно място е като асистентка в център за козметична хирургия в Лос Анджелис. Злоупотребата с алкохол и наркотици и психическата ѝ нестабилност водят до това, че тя банкрутира и губи дома си. Така започва да живее на улицата и постепенно свиква с обстановката. В следващите няколко години напълно изчезва от полезрението на медиите, но през 2018 г. е забелязана в тотално различен външен вид - къса коса, мръсни дрехи, липсващи зъби и купчина багаж, който мъкне навсякъде със себе си. Днес тя е клошарка, но не иска хората да я съжаляват.

В интервю от началото на месец май за X17 Online 39-годишната бивша звезда говори за това какво точно е "счупило" живота ѝ: "Бившият ми съпруг. Бракът ми. Поне успях да се разведа. Той нагласи нещата, за да ми причини всичко това."

Лони твърди, че не може да живее в затворено пространство, защото в продължение на една година всеки ден е била измъчвана с електрошок от неназован от нея човек и вече изобщо не иска да се доближава до електричество. "Заради електричеството, а и защото събирам разни неща, като различни химикали, батерии, жици и всякакви други метални неща, имам чувството, че тялото ми ги филтрира", споделя Уилисън в интервюто. В същия разговор Лони споделя, че има много силни болки в стомаха, но не е посещавала лекар.

Запитана дали е търсила помощ от социалните служби в Лос Анджелис, Уилисън отговаря: "Никой не може да ми предложи каквото и да е. Няма помощ." Тя признава, че помощ ѝ предлагана, но тя самата никога не е търсила съдействие от никого. Запитана дали е щастлива с живота, който води, Лони Уилисън отговаря: "Има и добри, но има и лоши страни."

Днес Лони Уилисън продължава да живее на улицата и тотално се е сляла със средата. Тя не вижда живота си обратно сред хората, в дом и общество.

ОЩЕ: Трагичното проклятие на Playboy: смъртните случаи на най-красивите модели

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ШОУБИЗНЕС:

Андреа Банда Банда разкри причината да пази фамилията си в тайна

Смела: Ева Кикерезова откровен за края на брака си (ВИДЕО)

Приключи ли кариерата на Арнолд Шварценегер след поставения пейсмейкър? (СНИМКА)

Наш национал сподели снимка на Илиана Раева, тагната от лудницата (СНИМКА)

Неочаквано решение на шеф Виктор Ангелов разтресе Hell's Kitchen (ВИДЕО)

Една "вещица" по-малко в "Ергенът": Поредна дама напусна предаването (ВИДЕО)

Защо с годините Ева Мендес се превърна от успешна актриса в домакиня?

Няма да повярвате как е изглеждала Ромина Тасевска преди (СНИМКА)

Човекът - глас Краси Аврамов жертва на нигерийци

БФС освободи Виктория от "Ергенът"?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com