Трагичното проклятие на Playboy: смъртните случаи на най-красивите модели

12205
Трагичното проклятие на Playboy: смъртните случаи на най-красивите модели
Снимка: Getty Images

Марката Playboy, макар и вече да не е активна, остава завинаги като синоним за първокласна еротика и адски красиви жени. Много от жените, красили кориците на "мъжката Библия", са признати по цял свят за едни от най-привлекателните. Някои от тях, уви, рано загубиха живота си.

И макар причините за смъртта на момичетата от Playboy да са различни, много експерти, следили кариерите им, както и цялата история на Хю Хефнър и "зайчетата", смятат, че над тях тегне някакво фатално проклятие.

Нека заедно да си припомним някои от странните смъртни случаи, застигнали красиви Playboy момичета.

Анна Никол Смит

Анна Никол Смит беше всеобща любимка и изненадващата ѝ смърт шокира всички. Тялото ѝ беше открито безжизнено в хотелска стая през 2007 г. След аутопсия и съответните изследвания специалистите съобщават, че смъртта ѝ е настъпила вследствие на предозиране с поне девет различни лекарства. Припомняме, че синът ѝ също умира от свръхдоза година по-рано.

Стефани Адамс

Стефани Адамс първо се прочу като момиче на Playboy, а след това стана първата плеймейтка, която открито заяви, че е с хомосексуална ориентация. След кариерата ѝ на модел, тя развива собствен бизнес, който е доста успешен. През 2018 г. обаче Адамс скача през прозореца на хотела, в който е отседнала. Най-трагичното е, че взима със себе си и 7-годишния си син. Разследването тогава предполага, че до отчаяното решение плеймейтката е стигнала заради тежката битка за попечителство, която води.

Жасмин Фиоре

Нейният случай е един от най-фрапиращите. Тялото ѝ е открито през 2009 г. Фиоре е била удушена и натъпкана в куфар, а след това изхвърлена в контейнер за смет. За да не може да бъде идентифицирана, зъбите ѝ и пръстите ѝ са били премахнати от убиеца. Все пак, идентификацията е успешна и става чрез серийния номер на гръдните ѝ импланти.

Когато започва разследването, става ясно, че Фиоре се е виждала с бивш неин партньор. Тази информация веднага насочва съмненията към нейния съпруг Райън Дженкинс, който официално получава обвинение. Дни по-късно се обесва.

Ашли Матингли

Смъртта на Ашли Матингли настъпва поради нейни проблеми с наркотиците и невъзможност да се справи с изолацията покрай пандемията от Covid-19. Матингли дори оставя предсмъртно писмо.

Дороти Стратън

Когато Дороти Стратън е само на 17 години, нейният приятел, а по-късно и съпруг - Пол Снайдър изпраща снимките ѝ на списание Playboy. Разбира се, красавицата веднага е приета в клуба на "зайчетата", а там Дороти започва връзка с друг. Съпругът ѝ разбира за аферата и убива Дороти, а след това се самоубива.

Мерилин Монро

Хю Хефнър: Бащата на сексуалната революция или лошото момче на Playboy (СНИМКИ)

Основателят и главен редактор на PLAYBOY Хю М. Хефнър, превърнал списанието в един от най-разпознаваемите глобални брандове в историята...

Мерилин Монро е първата красавица на корицата на Playboy, който излиза през месец декември 1953 г. Динамичният ѝ живот я докарва до зависимост от алкохол и наркотици. На 5 август 1962 г. Монро е намерена мъртва в дома си в Калифорния. Смъртта ѝ и до днес е мистерия, като разследването е разделено в две посоки - свръхдоза или убийство.

Джейн Мансфийлд

Мансфийлд е една от най-големите звезди на Playboy. Уви, през 1967 г. тя претърпява катастрофа - докато пътува с децата си и с приятеля си, се блъска в трактор и минава под него, като тракторът премахва цялата горна част на автомобила.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ШОУБИЗНЕС:

Шакира разкри как е успяла да преодолее Пике

Излезе първият трейлър на биографичния сериал за Карл Лагерфелд (ВИДЕО)

Нана се завръща от Америка заради "Съдебен спор"

Дъщерята на Фънки скандализира с поп-фолк визия (СНИМКИ)

Силвия Кацарова отбеляза 70 години: Скъпи наборки - стягайте се!

Николета Лозанова в топ форма само месец след раждането (СНИМКА)

След "Ергенът": Кристина и Мария признаха какво мислят за Алек (СНИМКИ)

Участници в "Игри на волята" станаха родители (СНИМКИ)

Любимка на шеф Ангелов напусна Hell's Kitchen (СНИМКA)

Неочаквано в "Ергенът" две дами останаха без роза. Вижте кои (СНИМКИ)

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com