Пол Томас Андерсън подготвя любовен филм

12868
Пол Томас Андерсън подготвя любовен филм

Филмът "The Master" на Пол Томас Андерсън, прочул се с "Буги нощи" и "Магнолия", е любовна история, а не за религиозна. Това заяви самият режисьор на една от най-очакваните ленти в основния конкурс на Венецианския кинофестивал.

Веднага след появата на първия трейлър, медиите в САЩ писаха много, че един от главните герои много прилича на създателя на сциентологията Рон Хабърд. Главните роли се изпълняват от Хоакин Финикс и Филип Сеймър Хофман. Първият играе ролята на моряк, който участва във Втората световна война срещу Япония, но така и не успява да свикне с мирния живот. Една прекрасна вечер той попада на туристически кораб, на който плава със своето семейство и ученици героя на Филип Сеймър Хофман. Той е учител, който проповядва прераждането на душата и доказва своята правота с помощта на хипноза.

"Това е история за това как се срещат хората, как между тях се появява любовта и как се развиват техните бурни отношения. Това са баща и син, не господар и слуга, по-точно двама влюбени. Това само по себе си създава огромни възможности за разказване на историята", сподели Пол Томас Андерсън.

Той потвърди, че е показал лентата на главния холивудски сциентолог Том Круз, който вече се е снимал в неговата "Магнолия".

"Показах му филма и ние все още сме приятели. Това е всичко, което мога да кажа", отбеляза Андерсън.

Редактор: Калина Здравкова

Дръпнаха шалтера на "Motor City"

Филмовите звезди Джерард Бътлър, Ейдриън Броуди и Мики Рурк ще трябва да потърсят роли в нови проекти, след като продуцентите на "Mot...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com