Създателят на "Радка Пиратка" загуби второ дете

18272
Създателят на "Радка Пиратка" загуби второ дете

Тошко Тодоров, станал известен с песента „Радка Пиратка” скърби по загубата на детето си. От пет месеца той е в дълбок траур, туй като е загубил и второто си дете.

През ноември 2012 г. родната му дъщеря слага край на живота си, като се хвърля от петия етаж на жилищен блок във великотърновския квартал “Триъгълника”, информира “Телеграф”.

Самоуби се кметът на Царимир

Кметът на Царимир Нешо Бончев се е самоубил. Тялото е открито с огнестрелна рана в областта на лявото слепоочие в двора на къщата му, с...

В трагичния ден Даниела била в дома на приятеля си. Той отишъл на лекции, а тя, оставайки сама, скочила от петия етаж и се самоубила. Малко преди да сложи край на живота си, заедно с други колеги, била съкратена от фирмата, в която работи. Според нейни познати липсата на работа и финансовата несигурност довели момичето до депресия.

Преди време, едва тридесетгодишен, Тошко Тодоров губи двумесечна дъщеря от нелечима болест. Тошко изпада в депресия и търси спасение в алкохола. Минал е през много перипетии , но оцелява. Внезапната смърт на Даниела е нов удар върху изпълнителя. Въпреки трагедиите Тошко Тодоров продължава да се бори с живота и да поразява познатите си със своя дух. Изпълнителят дори се засмисля за издаването на нов албум.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com