Отварят 3D кино в Младежкия дом в Шумен

207414
Отварят 3D кино в Младежкия дом в Шумен

На пресконференция в Младежкия дом в Шумен бе представена най-новата културна придобивка за шуменци – 3D кино. Проектът е на стойност над 100 хил. лв. Екранът ще е с размери 10 м/4 м.

Цените на билетите са от 5 до 8 лева според часовете на прожекциите, като са два пъти по-евтини от билетите за 3D кино в София и Варна.

Отварят отново лятното кино в Ямбол

След години разруха лятното кино в Ямбол отново ще отвори врати. Това заяви кметът на града Георги Славов, предаде "Фокус". Идеята е за...

Услугата стартира от 6 юни. Първите заглавия, които ще бъдат пуснати, са „Господарка на злото” с Анджелина Джоли – адаптация по приказката „Спящата красавица”; „На ръба на утрешния ден” – научна фантастика с Том Круз, - заглавие за извънземна раса, която напада Земята и др.

Предвиждат се организирани посещения от детски градини и училища. Всеки зрител ще си купи очила на стойност 2 лв., които ще бъдат лични и ще ги ползва за всяка 3D прожекция в бъдеще. Това е удобство и по отношение на хигиената. Очилата са два вида- за деца и за възрастни, информира в. „Шуменска заря”.

Филмите за 3D прожекция пристигат по индивидуална заявка за всеки час от афиша за деня. След това се унищожават, така че никой да не може да пиратства оригиналната лента.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Шумен