Чепеларе ремонтира училище с проект за над 1,8 млн. лв.

7126
Чепеларе ремонтира училище с проект за над 1,8 млн. лв.
Снимка: Actualno.com

Проект за ремонт и оборудване на СУ „Васил Дечев“ –сградите на основното училище и гимназията, на стойност 1 854 049 лв. без ДДС спечели община Чепеларе, съобщиха от местната администрация.

През месец октомври 2016 г. община Чепеларе кандидатства с проекта и вчера кметът Славка Чакърова е подписала договор за отпускане на безвъзмездна финансова помощ от Държавен фонд „Земеделие“.

2500 студенти ще празнуват в Смолянско, 2000 от тях – в Пампорово

Общо 2500 студенти ще празнуват 8-ми декември в Смолянска област. 2000 от тях са избрали хотели в Пампорово. Уточнени са заведенията, х...

Проектът се финансира по подмярка 7.2. "Инвестиции в създаването, подобряването или разширяването на всички видове малка по мащаби инфраструктура" от мярка 7 "Основни услуги и обновяване на селата в селските райони" от Програмата за развитие на селските райони за периода 2014 –2020 г.

Одобреният проект включва изпълнение на дейности по подмяна на дограма, поставяне на топлоизолация на стени, подмяна на отоплителна инсталация, оборудване и обзавеждане на класни стаи и кабинети, реновиране на дворни пространства.

Срокът за изпълнение на проекта е 36 месеца от датата на подписване на договора. След реализиране на заложените дейности по проекта ще се повиши енергийната ефективност на сградите на СУ „Васил Дечев“ и ще се създадат по-благоприятни условия за учене и възпитание на децата.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Смолян