X
 
 

В Чепеларе младежи се обединиха срещу насилието

1509 0
photo of В Чепеларе младежи се обединиха срещу насилието
Снимка: община Чепеларе
Между 11 и 19 август 2019 г. в град Чепеларе се проведе проектът „Младежи против насилието“ - „Подай ръка - бъди приятел!” от програмата за Превенция от насилие на Министерството на Младежта и Спорта. Проектът се организира и проведе от „Арт Хаос НЕДА“ – София, със съдействието на българската секция на „Международната полицейска асоциация“ „ИПА - секция България“ и е реализиран с помощта на Национална програма за изпълнение на младежки дейности на Министерството на Младежта и Спорта по чл.10А от Закона за хазарта за 2019 г.

Проектът „Младежи против насилието“ - „Подай ръка - бъди приятел!” събра заедно 55 младежи от цялата страна и беше насочен към формиране на социално отговорно поведение и създаване на нулева толерантност към насилието посредством арт модел, основан на преживяванията на участниците - т.нар. сетивен театър „Лабиринт“, в който актьорът е само посредник, а зрителят-участник става герой на собствената си приказка. Посетителите минаваха през лабиринта на определени интервали и се срещаха с актьори в роля, като се акцентира на безсловесното общуване и въздействието върху отделните сетива – звук, докосване, мирис и вкус, много често за сметка на зрението.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
missing image
Дневен хороскоп за 17 септември

Овен Това е ден, в който ще може да постигнете чудеса. Трябва само да сте напълно праволинейни и да не се отклонявате със странични дейности от...