Какво си пожелават децата на Пловдив за Коледа?

2389
Какво си пожелават децата на Пловдив за Коледа?
Снимка: Actualno.com / Елин Андреев
Над 150 писма с желания са изпратили пловдивските деца до Дядо Коледа. И тази година най-желаните от децата подаръци са мобилни телефони, таблети, компютри и електронни игри, каза ръководител направление „Пощенски услуги, логистика и търговска дейност“ към „Български пощи“ Диана Ранчева. Освен нови технологии, децата са си поръчали на белобрадия старец също книги и енциклопедии.

Има и по-нетрадиционни желания. Срещат се и писма, в които дечицата искат да си имат домашен любимец. Други пък пожелават дрехи, играчки и лакомства за своите кучета или котки. Много от писмата са придружени и от рисунки, направени от малчуганите. 

Кампанията започна в средата на миналия месец и ще продължи до 12 декември. И тази година помощници на белобрадия старец са служителите на „Български пощи“, които приемат посланията и ги препращат към Дядо Коледа.

Тази публикация е създадена в рамките на договор № BG05M9OP001-2.010-0458"От Актуално" в помощ на уязвими групи, който се осъществява с финансовата подкрепа на Европейски социален фонд на Европейския съюз по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“ 2014-2020 г. – Процедура „Развитие на социалното предприемачество“. Цялата отговорност за съдържанието на публикацията се носи от "От Актуално" в помощ на уязвими групи и при никакви обстоятелства не може да се счита, че тя отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган на ОП РЧР 2014-2020 г.
Actualno.com
Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители