Българска ПР агенция бе обявена за Дигитална Агенция на годината на световни награди за комуникации

2572
Българска ПР агенция бе обявена за Дигитална Агенция на годината на световни награди за комуникации
Снимка: Digital + Social Media Awards

Една от най-авторитетните световни медии за комуникации PR News обяви SiteMedia Consultancy за Дигитална Агенция на годината в престижната си класация Digital + Social Media Awards 2022. SiteMedia Consultancy спечели първо място и в категориите най-добра маркетингова/PR кампания в платформата Instagram за кампанията на Nivea #DaretoWOWandCare, както и за най-добра кампания с фото съдържание в същата платформа. Българската агенция получи и почетни отличия за Digital Team of the Year, Community Engagement (Instagram), Game Changer Campaign и Influencer Campaign. Управляващият партньор на SiteMedia Consultancy, Любомир Аламанов, получи почетни отличия за Digital Communicator of the Year и Digital Leader of the Year.

С рекордните си девет награди, SiteMedia Consultancy стана най-награждаваната агенция на тазгодишното издание на световните награди. Компаниите и техните проекти са оценявани и награждавани по постигнатите резултати през последната година, реализирани проекти, работа с клиенти, иновативни подходи, възможности за развитие, нестандартни работни решения, цялостно отношение към работния процес и много други постижения. Digital + Social Media Awards отличават най-иновативните и променящите комуникационната индустрия специалисти и кампании на световно ниво. Открояват се дигиталните кампании, които са достатъчно смели да направят една крачка повече, за да въздействат и да бъдат част от историята на маркетинга, комуникациите и брандинга. SiteMedia Consultancy се съревноваваше с глобални агенции и компании като Ketchum, Edelman, FleishmanHillard, Pinterest, Mastercard, Herbalife, dna Communications, PRLab, Insider, Coyne PR, PRX, The Hatcher Group, 360PR+, TruePoint Communications и много други.

„За пореден път българският комуникационен пазар получава световно признание. Българска ПР агенция да стане Дигитална Агенция на годината за целия свят на едни от най-престижните награди за дигитални комуникации, е триумф на комуникационната ни общност. Трябва да се гордеем с това, което правим, и да продължаваме да диктуваме тенденциите в развитието на сектора не само на локално, но и на глобално ниво“, сподели Ружа Загорска, управляващ партньор в SiteMedia Consultancy и допълни: „Не можем да отречем, че последните две години бяха трудни за всички. Показахме, че професионалната комуникация е способна да спасява животи и да сплотява общностите, което е изключително важно, особено във времена на криза. От нас се изисква да продължим да бъдем световен пример за добри комуникационни практики.“

Пълният списък с всички победители и почетни отличия в Digital + Social Media Awards 2022 може да видите тук.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com