До 25 септември може да има проблеми с тока в София

10095
До 25 септември може да има проблеми с тока в София

След голямата авария от средата на август в София, "ЧЕЗ Разпределение България" продължава с реконструкцията на подстанция "Средец" в столицата и предупреждава, че до 25 септември в някои квартали на града може да има временни смущения при подаването на електричество до 25 септември.

По време на строителните дейности подстанция „Средец“ ще бъде на едностранно захранване, поради което за периода 15 август – 25 септември 2013 г. включително са възможни временни смущения на електрозахранването на клиентите в кварталите: "Банишора", "Гоце Делчев", "Западен парк", "Зона Б - 17", "Зона Б - 18", "Зона Б - 19", "Зона Б - 5", "Иван Вазов", "Илинден", "Красна поляна", "Красно село", "Красно село център", "Лагера", "Лозенец", "Разсадника", "Света Троица", "Сердика", "Стрелбище", "Фондови жилища", "Хиподрума", "Южен парк", "Земляне", "Крива река", Централна градска част.

"Виртшафтсблат": EVN, ЧЕЗ и "Енерго ПРО" със загуби за милиони заради българските кражби на ток

В България не само отделни граждани, но и цели фирми са намалявали стойността на сметките си за електроенергия по некоректен начини кат...

Проектът е на стойност 8 милиона лева и е част от дългосрочния план за модернизация на електроенергийната инфраструктура на София.

За информация и сигнали, клиентите на ЧЕЗ може да се обаждат на тел. 070010010 или да пишете на имейл - zaklienta@cez.bg.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com