Шофьор отива на съд - пребил жена, защото карала бавно

3329
Шофьор отива на съд - пребил жена, защото карала бавно
Снимка: Thinkstock/ Guliver

Районна прокуратура Пловдив внесе обвинителен акт срещу Деян Ю., на 28 г. от Сливен, за причиняване на лека телесна повреда по хулигански подбуди.

На 19 май 2015 г. Христина В. управлявала лек автомобил „Деу“ по бул. „Кукленско шосе“ в Пловдив. Направила обратен завой на отбивка и продължила движението си в лявата лента. На около 100 м след отбивката се приближил лек автомобил „Мерцедес“, управляван от обв. Деян Ю. Той започнал да й крещи защо карала бавно в лявата лента, ругаел и плюел по автомобила на жената. Христина В. му обяснила, че ако продължава да я притеснява, ще се обади на тел. 112. После спряла на бул. „Кукленско шосе“ на червен светофар. Деян Ю. също спрял колата си. Слязъл и отишъл до водачката на „Деу“-то. Тя се уплашила и набрала тел. 112, но успяла само да каже на оператора: „Помощ, нападат ме“, защото в този момент Деян Ю. й нанесъл удар с дясната ръка в слепоочието, а с лявата взел телефона и го хвърлил на предната седалка на автомобила й.

МВР-Бургас търси собственика на автобуса убиец на магистрала „Тракия”

Осъденият на 10 години затвор собственик на бившата фирма „Ентуртранс” Ениз Ченгел ще бъде обявен за издирване, съобщи гово...

Христина В. подала жалба в Трето РУ на МВР-Пловдив. По делото е била назначена съдебно-медицинската експертиза, според която на Христина В. е бил причинен отток и охлузване на лицето, контузии на главата и шията, мозъчно сътресение.

В обвинителния акт е посочено, че с действията си Деян Ю. грубо е нарушил обществения ред на публично място и изразил явно неуважение към обществото и по хулигански подбуди причинил лека телесна повреда на Христина В.

Разпитан в хода на разследването Деян Ю. не се е признал за виновен.

Предстои Районен съд-Пловдив да насрочи първо заседание по делото.

Издирват шофьор, блъснал момиче и избягал

Издирва се водач на лек автомобил, който е блъснал пешеходка и е избягал от местопроизшествието, съобщиха от Областната дирекция на МВР...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com