В София временно затварят улици за почистване от снега

6064
В София временно затварят улици за почистване от снега
Във връзка с ниските температури и снеговалежа са възможни заледявания

При необходимост ще бъдат затваряни пътни участъци за почистване, съобщиха от пресцентъра на Столична община. В четвъртък сутрин временно е бил затворен участък на ул. „Раковски” от ул. „Московска” до бул. „Дондуков” за обработка със соли. Към момента градският транспорт се движи при зимни условия.

Има затруднения по кръстовището на бул. „Ал. Малинов” и ул. „Филип Аврамов”, кръстовищата на булевардите „България” и „Черни връх”, „Евлоги и Христо Георгиеви” и „Драган Цанков”, „Цар Борис ІІІ” и „Гоце Делчев”, „Опълченска” и „Тодор Александров”, „Сливница” и „Раковски” и „Никола Мушанов” и ул. „Житница”.

32 сигнала за бедстващи и измръзнали

32 сигнала за бедстващи и измръзнали хора са получени на националния телефон 112 през изминалото денонощие. Най-много са възрастните и ...

Във връзка с ниските температури и снеговалежа са възможни заледявания. При температури под минус 10 градуса реагентите, с които се обработват пътните платна, реагират по-бавно със снежната маса. На много места в града има навявания от сняг. Шофьорите да излизат на пътя само с добре оборудвани автомобили и да карат със съобразена с пътните условия скорост.

Възложена е нова обработка и избутване на снежната маса. Екипите, ангажирани със снегопочистването, ще продължат работата си през целия ден.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com