Алън Айверсън няма да идва в България за Мача на звездите

6511
Алън Айверсън няма да идва в България за Мача на звездите

Бившата звезда от НБА Алън Айверсън отказа присъствие на  българския Мач на Звездите поради финансови проблеми и разправии с кредиторите си, предаде БГНЕС.

Ексгардът на "Филаделфия" обяви в последния момент, че няма възможност да напуска САЩ, тъй като трябва да се спасява от фалит, а властите го държат под око заради огромните задължения. Заради капризите на американеца датата на събитието вече бе променена веднъж, а Айверсън обяви, че ще успее да уреди проблемите си, преди да пристигне в края на април.

Баскетболистът дължи 360 000 долара месечно на различни институции, както и издръжка на бившата си съпруга. Освен това разходите на екс звездата от НБА са изключително сериозни и той не смогва да ги покрива. На всичкото отгоре звездата беше изхвърлена от ипотекираното си имение на звездата, което закупи за 4,5 милиона долара и то бе обявено за продан за много по-ниска цена.

Въпреки отсъствието на Айверсън, HDI Мачът на Звездите ще се проведе на 26 април в зала "Арена Армеец". Със сигурност за шоуто ще пристигнат легендарните Полина Цекова и Денис Родман, както и други НБА звезди, които вече са потвърдили окончателно своето участие в Мача на звездите в България. Събитието започва в 20 часа, а от 17:30 ще се играе финалът на Младежката лига.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com