Football24.bg се присъедини към семейството на WebGround

22256
Football24.bg се присъедини към семейството на WebGround

Цар Футбол става част от голямото семейство на медийна група WebGround. Към едни от най-популярните в България сайтове в своите сегменти (Новини, Лайфстайл и Бизнес), каквито са Actualno.com, iWoman.bg и Expert.bg се присъедини и футболният портал Football24.bg.

Football24.bg е единственият български сайт, който отразява абсолютно всички нива на българския футбол – от професионалистите в „А” група, до пълните ентусиасти в областните групи, както и всичко най-интересно и актуално за световния футбол. Във Football24.bg всеки читател може да намери своята футболна информация и по-важното – да намери трибуна, на която да съобщи на света новината, която го е заинтригувала, посредством специалната платформа „Твоята новина”. Футболът вече има синоним – и той е Football24.bg.

София срещу Пловдив за старта на новото ни първенство по футбол

"Левски" ще гостува на "Ботев Пловдив", а ЦСКА приемe "Локомотив Пловдив" в мачове от първия кръг на новия шампионат по футбол на Бъл...

Football24.bg ще стане първият спортен бранд в семейството на WebGround, а екипите ще работят съвместно по развитието на проекта, както и интегрирането му по най-добрия начин към групата.

Мото на медийна група WebGround винаги е било да търси истината и добрата страна на нещата, за да спечели доверието на своите потребители. С присъединяването на Football24.bg спокойно можем да кажем, че истинският и добрият футбол ще радва в пълна степен нашите читатели.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com