Ясно е при кого отива третата награда на "Гол за гол"

2701
Ясно е при кого отива третата награда на "Гол за гол"

Последният кръг в „Гол за гол” за месец март вече е история. С неговото завършване е известен и третият победител в играта, който ще получи фланелка на любим чуждестранен отбор.

За пръв път от старта на играта в края на месеца на първо място има повече от един човек с еднакъв брой точки. В случая това са Павел Петров и Димитър Петров – и двамата събраха по 31 точки за март.

Битката в "Гол за гол" стигна точката на кипене

Надпреварата в уникалната по своята същност футболна игра на Actualno.com „Гол за гол” се изостря все повече, а предпоследн...

Павел има 10 точки за седмицата, като на точен резултат позна цели четири мача – Дания – България 1:1, Интер – Ювентус 1:2, Щутгарт – Борусия Дортмунд 1:2 и Локомотив София – Лудогорец 0:1. На знак Павел познава Рубин – Локомотив Москва и Манчестър Сити – Нюкасъл. Димитър също записва силен резултат, събирайки 8 точки, като уцелва на точен резултат Франция – Испания 0:1, Щутгарт – Борусия Дортмунд 1:2 и Локомотив София – Лудогорец 0:1, а на знак - Рубин – Локомотив Москва и Манчестър Сити – Нюкасъл.

След теглен жребий в редакцията на Actualno.com везните на Фортуна наклониха към Павел и той печели наградата – честито. Екипът на Actualno.com ще се свърже допълнително с него, за да уточним подробностите около получаването на наградата. Специално браво и благодарности за сериозната игра на Димитър, който не се предаде докрай и само лошият късмет го раздели от наградата – надяваме се през април да има шанс да се пребори за нея.

Иначе за седмицата победители стават Атанас Минчев и Владислав Георгиев. Двамата събират феноменалните 11 точки. Владислав прави нещо уникално за играта – познава развоя на абсолютно всички мачове от кръга, като три са на точен резултат, а останалите – на знак. На точен резултат той уцелва Дания – България 1:1, Франция – Испания 0:1 и Интер – Ювентус 1:2. Атанас пък познава на точен резултат Дания – България 1:1, Интер – Ювентус 1:2, Локомотив София – Лудогорец 0:1 и Атлетико Мадрид – Валенсия 1:1, а на знак лови Франция – Испания, Щутгарт – Борусия Дортмунд и Манчестър Сити – Нюкасъл.

В генералното годишно класиране лидер е победителят за месеца Павел Петров, който има вече 70 точки – 5 повече от Донка Шкодрова, която спечели наградата ни през февруари. Донка има 7 точки за седмицата – точен резултат на Интер – Ювентус 1:2 и знаци на Дания – България, Рубин – Локомотив Москва, Щутгарт – Борусия Дортмунд, Манчестър Сити – Нюкасъл и Локомотив София – Лудогорец. Трета е друга дама – Теодора Генова с 63 точки. Тя печели 8 точки за седмицата – точни резултати на Интер – Ювентус 1:2 и Щутгарт – Борусия Дортмунд 1:2 и знаци на Франция – Испания, Рубин – Локомотив Москва, Манчестър Сити – Нюкасъл и Локомотив София – Лудогорец.

Дамата на прогнозите в Actualno.com впечатлява

„Ботев Пловдив” и „Ливърпул” – това са любимите отбори на една от най-постоянните дами в "Гол за гол", г-...

От тази седмица стартира надпреварата за четвъртата месечна награда в играта. Actualno.com пожелава успех на всички участници и им припомня, че независимо от мястото си в генералното класиране, всеки има шанс в началото на новия месец да се бори за награда – уникално предложение, което не можете да намерите в никоя друга игра. Успех!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com