Карло Анчелоти официално стана треньор на Реал Мадрид

11482
Карло Анчелоти официално стана треньор на Реал Мадрид

Италианският специалист Карло Анчелоти вече е треньор на деветкратния европейски клубен шампион "Реал Мадрид", съобщи официалният сайт на клуба, предаде БГНЕС.

Анчелоти заменя Жозе Моуриньо, който се върна на кормилото на "Челси". Контрактът на италианския специалист с "Реал" е тригодишен, той ще бъде представен на пресконференция на "Сантяго Бернабеу" в сряда следобед. Анчелоти от 2011 година водеше отбора на "Пари Сен Жермен", с който спечели френското първенство миналия сезон.

През кариерата си 54-годишният треньор работи в "Ювентус", "Челси" и "Милан", с който два пъти триумфира в Шампионската лига и веднъж в италианското първенство. Миналият сезон "Реал" не успя да спечели нито един трофей, отборът завърши на второ място в Ла Лига и загуби от "Борусия Дортмунд" в полуфиналите на ШЛ, както и отстъпи пред "Атлетико Мадрид" във финала на Купата на страната.

Лоран Блан поема Пари Сен Жермен

Лоран Блан ще бъде назначен като нов треньор на ПСЖ, съобщава канал "beIN Sport", който е притежаван от собствениците на парижани, пр...

В същото време бе потвърдено, че мястото на Анчелоти в ПСЖ ще заеме Лоран Блан. 47-годишният бивш селекционер на Франция застава начело на парижани с договор за две години. Под ръководството на Блан Франция стигна до 1/4 финалите на Евро 2012 г., където бе отстранена от бъдещия шампион Испания.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com