Лечението на Стенли започна успешно

5592
Лечението на Стенли започна успешно
Клубовете в Англия, както и всички фенове, продължават да поддържат по всевъзможни начини Стенли

Стилиян Петров премина успешно първия етап от лечението си, съобщи Нова телевизия. Тази фаза включваше медикаментозното лечение. Сега предстои същинската химиотерапия за капитана на България и "Астън Вила", предаде Стандарт Нюз.

Клубовете в Англия, както и всички фенове, продължават да поддържат по всевъзможни начини Стенли. Приходите, които се събират от продажбата на фалнелки с номер 19, отиват за други болни от левкимия. Освен тях се продават и други артикули с името на българския футболист.

Елица ще пее за Стилиян Петров

Елица Тодорова ще изпее заедно с 50 деца песен в подкрепа на Стилиян Петров, който се бори с левкемията. Проявата за капитана на Бълга...

На 19 април точно в 19,19 ч на трибуните на Националния стадион "Васил Левски" в София пък ще се проведе мероприятие в подкрепа на Петров. Идеята се роди непринудено в социалните мрежи в интернет от български граждани, фенове на Стилиян, и беше подкрепена веднага от негови приятели от почти всички родни медии.

Самата идея-призив гласи следното: "Да се съберем колкото може повече хора с еднакви фланелки (примерно само с номер 19 на лицето и гърба). И на 19 април в 19 часа и 19 минути да покажем масова подкрепа към Стилиян Петров от България, показвайки на света, че сме хубави хора."

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com