Ню Йорк Никс продължава да властва в Източната конференция

5711

Отборът на "Ню Йорк Никс" успя да прекърши "братовчедите" от "Бруклин Нетс" и взе победа със 100:86 в пореден мач от редовния сезон в НБА.

Успехът на „Никс” беше предопределен и от завръщането на Кармело Антъни, който изкълчи глезен при победата над „Лос Анджелис Лейкърс” преди седмица. Сега Мело наниза 31 точки, а „Никс” поведе с 2:1 победи в серията от мачове в редовния сезон между двата отбора.

Чикаго биха Бостън, Лейкърс се спасиха на косъм

В дербито на изминалата нощ в Националната баскетболна асоциация отборът на „Чикаго Булс” успя да победи като домакин &bdqu...

Реално „Ню Йорк” спечелиха мача в края на третата четвърт и началото на четвъртата. Тогава те направиха серия от 25:7 точки и поведоха с 82:68. Решаваща за успеха беше и играта на Тайсън Чандлър, който помогна максимално на Антъни и направи дабъл-дабъл – 16 точки и 12 борби, като заби шест пъти в коша на „Нетс” и вкара седем от седем изстрела от игра. От друга страна звездите на „Бруклин” Крис Хъмфрис и Джералд Уолъс вкараха общо шест точки в мача и хванаха общо 14 борби, което беше крайно недостатъчно.

След победата „Никс” остават лидери на Изток с баланс от 19 победи и 6 загуби, а „Бруклин Нетс” са седми – с 13 победи и 12 загуби.

Редактор: Ивайло Петров

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com