Реал Мадрид се споразумя с Тотнъм за Гарет Бейл

5374
Реал Мадрид се споразумя с Тотнъм за Гарет Бейл

Испанският гранд "Реал Мадрид" се разбра с английския "Тотнъм" за трансфера на Гарет Бейл. Уелското крило вече може да се смята за играч на кралския клуб, като новината бе разпространена от в. "Марка", предаде football24.bg.

Няколко различни източници дават различна информация за точната сума на сделката, като цифрата варира в зависимост от това дали като част от договора в обратната посока ще потегли левият бек на мадридчани Фабио Коентрао. При всички случаи обаче става дума за над 90 млн. паунда.

Манчестър Юнайтед иска Лука Модрич

Английският шампион "Манчестър Юнайтед" ще се опита да вземе Лука Модрич от "Реал Мадрид" до края на трансферния прозорец, пише footba...

В последните месеци около Бейл се разигра истинска трансферна сага, в която се замеси и "Манчестър Юнайтед". Големият фаворит за подписа на най-добрия играч във Висшата лига през миналата година обаче си остана "Реал". Трансферът ще счупи световния рекорд за платена трансферна сума. Предишното постижение бе отново на Реал - 85 млн. паунда за Кристиано Роналдо. Очаква се трансферът да бъде обявен официално в утре, 23 август.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com