Стилиян започна лечението си

5839
Стилиян започна лечението си

Капитанът на националния отбор на България и английския Астън Вила - Стилиян Петров, започва лечението си в болница в Лондон днес, след като преди дни му бе поставена диагноза остра левкемия. Българинът ще е хоспитализиран няколко дни.

„Не мисля, че ще бъде дълго там (в Лондон), само за няколко дни на първо време, но ние вярваме, че той ще получи най-добрия възможен шанс за помощ със специалистите, които ще се грижат за него“, заяви треньорът на Вила Алекс Маклийш пред SkySports.

Бербатов също подкрепи Стенли: Дръж се!

Ужасяващата новина, че капитанът на България и Астън Вила - Стилиян Петров, е болен от остра форма на левкемия, не остави безучасте...

“Не успях да го видя след мача в събота, но той ми изпрати СМС да каже, че мачът е бил страхотен и че сме се нуждаели само от малко късмет”, каза още специалистът, който благодари на футболистите на Челси, които също излязоха на „Вила Парк“ с тениски в подкрепа на Стилиян Петров.

„Гледах бившия му клуб Селтик - и те засвидетелстваха своята почит в 19-ата минута за Стилиян. Той е много популярен човек. Получих многобройни имейли и съобщения, в които се изказва подкрепа към него. Надявам се тази подкрепа да му вдъхне позитивност. Знам, че това може да помогне за възстановяването му“, добави Маклийш.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com