ТВ7 ще излъчва А група

5475
ТВ7 ще излъчва А група

Телевизията и "Футбол Про Медиа" ООД, фирмата, притежаващата тв права за А група, стигнаха до споразумение, според което ТВ7 (и ВВТ) ще излъчва по три мача от всеки кръг в А група. БНТ е другата телевизия, която ще предава мачове от родното първенство.

Ето официалното съобщение:

Репортери на TV7: Бареков говори само по сценарий

Вчера, по време на заседание на Хасковския окръжен съд по делото за клевета срещу Николай Бареков, което беше заведено от кмета на Хаск...

„Футбол Про Медиа ООД сключи договор за отстъпване на телевизионни и други права с "ТВ СЕДЕМ" ЕАД, който ще бъде валиден за футболните срещи от ХVІ до ХХХ кръг на "А" ФГ на България, сезон 2012/2013 година.

Телевизиите ТВ7 и ВВТ получиха изключителните права за директно излъчване на три срещи от всеки кръг на шампионата, както и правото на "първи, трети и четвърти избор" на мачове от програмата, при запазен "втори избор" на Българската Национална Телевизия.

Любителите на най-популярния спорт в България ще имат удоволствието да проследят на живо по телевизиите по четири срещи от всеки кръг, което не се случвало от година и половина. Амбициите и идеите на "Футбол Про Медиа" за широко отразяване на българския футбол, съчетан с традициите и опита на "ТВ СЕДЕМ" и БНТ ще повишат интереса към родните отбори и ще донесат на зрителите неповторими емоции пред малкия екран. Още с учредяването си "Футбол Про Медиа" обеща на професионалните клубове няколко важни неща и стъпка по стъпка ги изпълнява. Компанията осигурява договорените с БФС и ръководствата на отборите от "А" група финансови средства, сложи край на "затъмнението" на мачовете от първите десет есенни кръга и търси начини все повече срещи от шампионата да се излъчват на живо.”

Редактор: Пламен Георгиев

Драма и героизъм в нов мащабен български исторически сериал

От началото на март TV7 стартира излъчването на българската историческа семейна сага „Дървото на живота”. Мащабната продукц...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com