Венгер развръзва кесията, има интерес към Нани

6751
Венгер развръзва кесията, има интерес към Нани

Мениджърът на „Арсенал” Арсен Венгер е готов да похарчи 50 милиона паунда през зимния трансферен прозорец, съобщава БГНЕС. Французинът вече имал дълъг пазарски списък, в който попадат крилото на „Кристал Палас” Вилфред Заха, Пепе Рейна от „Ливърпул”, Мохамед Диаме от „Уест Хям” и нападателят на „Атлетико Мадрид” Адриан.

Твърди се, че Венгер се интересува особено силно от Луиш Нани. Португалският полузащитник на „Манчестър Юнайтед” е контузен в момента, а при последните си разговори за заплата през лятото не успя да договори повишение на доходите си. Договорът на Нани с „Червените дяволи” изтича през 2014 г., но той вече загуби доверието на сър Алекс Фъргюсън и най-вероятно ще бъде продаден през зимата, твърди "Дейли Мейл". Венгер търси вариант за заместник на Тио Уолкът и Нани е сред фаворитите. Английският национал все още не е парафирал нов контракт с лондончани и може да напусне тима през зимата.

Анри отново облича екипа на "Арсенал"

Френският футболист Тиери Анри за трети път в кариерата си ще стане играч на "Арсенал" и ще дебютира за лондончани на 6 януари в мач ...

Венгер ще разполага с до 60 милиона лири, а лятото ще има още 30 милиона, когато „Арсенал” получи вноската си от скоро подписаният договор с "Емирейтс", който влиза в сила през 2014 година.

Редактор: Пламен Георгиев

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com