"Горещите точки" ще ни подпалят чергата!

6939
"Горещите точки" ще ни подпалят чергата!
Снимка: Getty Images/Guliver

"Аз ли грешно се молих, или ти грешно ме разбра, Боже!" - тази крилатата фраза пасва най-добре на днешното българско гайле с "горещите точки" за бежанците. Бежанци ли са, имигранти ли са, трафиканти ли са, диверсанти и така нататък навлеци ли са - това е друг въпрос! Борисов бил казал в Брюксел, че и България иска да е "гореща точка" - в смисъл, че и България се охарчва около бежанците (имигрантите, трафикантите, дивесантите, и т. н. навлеци), затова Европейската комисия трябва и на България да отпусне допълнителни пари за справяне с кризата, както на Италия и Гърция! Вездесъщата госпожа Меркел, обаче, го разбрала неправилно - че и България иска да е "гореща точка" - в смисъл, че и България иска да бъде първичен разпределителен център за прииждащите на Стария континент като хуните на Атила бежанци (имигранти, трафиканти, диверсанти и т.н.). И била кандисала госпожата, дашна била - и справедлива, когато ставало дума за България!

Да, ама не! Накрая се разбра, че не се били разбрали! А дали България ще получи допълнително пари или ще стане предварителен разпределителен център - две коренно различни неща, така и не се разбра!

Енчев: Философията на Борисов за бежанците е порочна

Коренът на бежанската вълна е в потъпканото международно право. Това заяви независимият депутат Велизар Енчев, лидер на Движение за рад...

Дали със студовете хуните от Азия и Африка ще спрат, или поне ще понамалеят - също не се разбра! Но май няма да спрат, а точно обратното!

А защо "хуни" ли? Ами много просто - и хуните на Атила през пети век придошли към центъра на Римската империя, разбирай цивилизована Европа, с жените и децата си нежелани, насилствено и на талази; и хуните са търсили по-добри условия на живот, които европейците си били създали, но за себе си, а не за завоевателите; и хуните оставяли след себе си батак и пустош...

Дали инвазията на азиатците и африканците в християнска Европа не е част от пъкления план на злите сили да ислямизират Континента на благоденствието, ще се разбере след време. Но за съжаление не от нас, а от следващите поколения. Засега е сигурно, че*:

- 79% от бежанците (имигрантите, трафикантите, диверсанти и т. н.навлеци) не са сирийци, за каквито се представят (бягащите от войната в Сирия са само 21%)!

- 79% от прииждащите в тълпи съзнателно унищожават документите си за самоличност, за да измамят граничните администрации на приемащите държави, което е подсъдно!

Кризата с бежанците – Европа е икономически гигант и политическо джудже

Европа е икономически гигант, политическо джудже и военен червей. Това каза евродепутатът Светослав Малинов, който цитира думите на бел...

- преминавайки без документи за самоличност и без визи държавните граници на поредица държави, 100% от бежанците (имигрантите, трафикантите, диверсантите и т. н. навлеци) нарушават националната сигурност и националния суверенитет на тези държави и подлежат на арест и съд!

- влизайки в пряка конфронтация и стълкновения с граничните, полицейските и военните органи на тези държави, бежанците (имигрантите, трафикантите, диверсантите и т. н. навлеци) извършват пряка агресия и подлежат на арест и съд!

- и не на последно място, бежанците (имигрантите, трафикантите, диверсантите и т. н. навлеци) успяха да скарат съюзнически държави-членки на ЕС и НАТО, постигайки, съзнателно или без да искат, нечия съкровена цел! Скараха: Сърбия с Хърватия; Сърбия с Унгария; Хърватия с Унгария; Хърватия с Австрия; Австрия с Унгария; Хърватия със Словения; Словения с Австрия! Както и три държави от Вишеградската четворка - Чехия, Словакия и Унгария - плюс Румъния с останалите от Европейския съюз; както и Унгария отделно с всички останали от Европейския съюз! А e сигурно, че споровете и разправиите между всички в Съюза по повод прословутите "квоти" на люксенбургеца Юнкер и вездесъщата Меркел тепърва предстоят! Всичко това благодарение на пришълците!

Накрая - задава ли се някой следния супер логичен въпрос. Защо бежанците от мъжки пол, повечето от които - това всеки ден го виждаме по телевизиите - са на видима възраст от 18 до 50 и малко отгоре години, тоест всички са годни за военна служба, не остават в страната си, за да я бият с нашественика "Ислямска държава" - или като войници на т. нар. Сирийска свободна опозиция, или като войници на Асад! Нали всички уж са сирийци! Нямат ли тези мъже и младежи поне малко национално чувство, чест и достойнство! Оръжие и военна помощ, дал Бог, Аллах, де - Путин им е предоставил! И от самолет се вижда, че мъжете са два, дори три пъти повече от жените, децата и старците! И не вършат ли тези мъже в разцвета на силите си най-голямото престъпление, този път не към Европа, а към собствения си народ, като отказват да изпълнят патриотичния си дълг! Този отказ има едно име - дезертьорство и национално предателство!

Автор: Валентин Стоев

Бежанският натиск към България се засилва, у нас идват все повече деца

Бежанският натиск към България за последната година се е увеличил рязко, като за месец юли е нараснал двойно спрямо миналата година. То...

* Бел. гл. ред. - става въпрос за статистика на Евростат от средата на септември, която отразява нещата по отношение на мигрантите през второто тримесечие на тази година. В нея не е посочено колко от мигрантите унищожават документите си, защото няма официални данни за тази дейност.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com