Който вади снимка, от снимка умира

88107
Който вади снимка, от снимка умира
Снимка: БГНЕС

В интернет върлуват всякакви истини и е въпрос на интерпретация дали те компрометират физиономиите от поредната тройна коалиция, както на снимката на (про)руската тройка Цветан Василев, Делян Пеевски, Николай Бареков.

Милиционерската държава

Когато на власт бяха милиционерите, подобно заглавие едва ли, би учудило някого. Сега със сигурност ще учудим мнозина, макар че целта н...

Според мен, в тази снимка не би трябвало да има нищо компрометиращо. Руската тройка си е руска тройка. Но е добре да се знае, че е така, както е онагледено - досущ като на снимка на мутри от СИК, пийващи на коктейл.

Въпросът към чисто новия корпоративен политик Бареков е дали тази снимка е смущаващо съня му на кандидат за премиер доказателство за първия милион на неговата чисто нова политическа кариера. Или тя доказва обратната страна на палачинката: че Бареков се е борил мъжки с чаша в ръка (с нарочно заблуждаваща публиката усмивка) срещу олигархията - лице в лице с Пеевски и с общия им началник  Цветан Василев.

Вие как мислите?

Аз мисля, че тази снимка не доказва нищо, но показва нещо, което си заслужава размисъла по темата за воплите на крадците, които претендират да изобличават и ловят крадци.

Платена от политиците с парите на данъкоплатците бутафория

Събота, 16 ноември, 2013 година. България стана свидетел на поредната бутафория. Платена с парите на тези, които най-много квичат, че 1...

Автор: Иво Инджев

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com