Срам! Сърбия не ни би, размаза ни

14988
Срам! Сърбия не ни би, размаза ни
Снимка: bgvolleyball

Мъжкият национален отбор по волейбол на България записа поредната загуба в Световната лига. Селекцията на Камило Плачи бе безпомощна и ще трябва да преглътне бързо поражението с 0:3 (26:28, 18:25, 13:25) от Сърбия, в зала Арена Армеец.

Явно тимът ни е станал достатъчно предсказуем, щом резултатът потвърди прогнозите на букмейкърите, няколко часа преди мача. И с дебютанти - Венелин Кадънков и Красимир Георгиев, и без дебютанти в тимът нямаше амбиция и мотивация за победа. Не загубата, а тази загуба, на 18 и 13 във втория и третия гейм, е срамна. И е показателна за състоянието на националния ни отбор, който пък е отражение на родното първенство.

Залозите сочат Сърбия за фаворит

Събрия е фаворит в мача срещу България от Световната лига. Това сочат залозите за първия двубой тази вечер, в зала Арена Армеец. Не го...

Не може дори да се каже, че мачът е бил оспорван, с изключение на първия гейм. Сърбите си играха, както искат и каквото искат. А от другата страна на мрежата, "лъвовете" нямаше с какво да им се противопоставят, като изпълнение. Александър Атанасийевич и Марко Подрасчанин показаха на какво са способни. А при 21:12 за Сърбия в третия гейм, мач просто нямаше. Разочаровани останаха феновете и зрителите в Арена Армеец.

А дали Камило Плачи ще си тръгне за Италия в края на годината, не е сигурно. Може и по-рано.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Волейбол