Врачанската група "Басейн" с концерт и нов клип

45115
Врачанската група "Басейн" с концерт и нов клип

Врачанската група „Басейн“, която наскоро оглави класацията на БНТ2 за модерна българска музика „Ново 10+2“, ще представи нов клип към едно от култовите парчета на бандата – „Накъде“.

Презентация ще се състои по време на концерт на групата в петък, 30 май, от 20 ч в парка на ДНА във Враца. Събитието е част от програмата за „Ботеви дни 2014“ и се провежда със съдействието на Военен клуб-Враца, община Враца и Регионална библиотека „Христо Ботев“.

Допълнителни рейсове и тролеи ще се движат във Враца за 1 юни

14 допълнителни курса на тролеибусите и 12 на автобусите, движещите по линията на алтернативния транспорт, ще пътуват на 1 юни вечерта ...

Клипът е свежа анимирана компилация от авторски рисунки на художника Росен Найденов, който е китарист и текстописец на бандата. Той споделя, че за създаването на видеото е бил вдъхновен от 10-годишната съвместна работа с членовете на групата. Клипът е дело на творческия тандем ANiROSи техен първи официален проект.

Група „Басейн“ остана на първа позиция в класацията „Ново 10+2“ в продължение на цели три издания. Бандата спечели гласовете на публиката с песента „Грим“, чийто клип е създаден от талантливата 19-годишна врачанка Костадина Вили Златунова. „Басейн“ продължава участието си в класацията и е в процес на нови записи на някои от най-любимите им парчета.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Враца