Чезаре Прандели: Стига толкова грешки!

6010
Чезаре Прандели: Стига толкова грешки!
Снимка: Getty Images/Guliver

Селекционерът на Италия Чезаре Прандели отправи критики към своя отбор и иска грешките да бъдат минимизирани преди Мондиала, който започва след два дни. Той все пак е наясно, че за това е нужно време, което отборът няма до старта на световните финали.

Oпитният специалист мечтае за значително подобрение в играта, най-вече в защитен план, както и изкореняването на моментите, на липса на концентрация у футболистите му.

Непознатите таланти на Световното - някой от тях може да бъде следващата суперзвезда (I част)

До началото на Световното първенство в Бразилия ни дели съвсем малко. Всички 32 държави, които участват в него се надяват да помнят тов...

Италианците играха скандално срещу Люксембург в контрола и завършиха 1:1 в нея, докато отборът допсуна бразилския Флуминензе да му отбележи три попадения при успеха на "Скуадрата" с 5:3 в друга проверка.

"За да коригираме някои недостатъци и грешки, ние имаме нужда от време. В малкото време, което сме имали, обаче ние работихме пълноценно. Разбира се, когато някой ти вкара три гола трябва да си вземеш поука и да разбереш защо става така", заяви Прандели, цитиран от "Goal.com".

"Все пак ако грешките са индивидуални те се коригират. Смятам, че от този момент нататък трябва да правим по-малко грешки", добави специалистът.

 

Гаучосите кацнаха в Бело Оризонте

Аржентинският национален отбор се приземи в понеделник на летището в Бело Оризонте. Първата си тренировка ще направят в сряда, на база...

 

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com