Влади Гаджев за Мондиал 2014: Стига с тази Испания, банално е вече

15738
Влади Гаджев за Мондиал 2014: Стига с тази Испания, банално е вече

Капитанът на Левски Владимир Гаджев се надява на световното първенство тази година шампионът да не е Испания. Той е фен на Аржентина на Лео Меси и стиска палци "синьо-белите" да стигнат поне до финал, където да се изправят срещу домакина Бразилия. Владимир Гаджев и играчът на ЦСКА Емил Гъргоров са лица на компанията "Жилет" в България и присъстваха днес на промоцията на последния модел самобръсначки Mach3 Sensitive. Компанията пуска лимитирана серия с цветовете на бразилското знаме по повод предстоящия Мондиал 2014 в Страната на кафето. Капитанът на Левски и колегата му от "червените" се избръснаха пред журналистите, а след това позволиха на лявата им буза да изрисуват с боички знамето на любимите им Аржентина и Бразилия.

Давид Луис: Млад екип сме, но спечелихме Купата на Конфедерациите

Отборът на Бразилия е съставен от млади играчи, но липсата на опит не трябва да го притеснява по пътя му към шестата световна титла. На...

"Не съм гледал потоците, но се надявам Аржентина - Бразилия да е финалът на световното първенство, каза Влади Гаджев. - Със сигурност това ще бъде най-интересният финал. Стига с тази Испания! Нали тя спечели миналото световно, нека да е нещо друго, различно да е. Става вече банално с тази Испания. Бразилия все пак спечели миналата година Купата на Конфедерациите... Не мисля, че като домакини ще има някакво кой знае какво напрежение върху футболистите им. А колкото до проклятието, че шампионът в Купата на Конфедерациите не печели световната купа, рано или късно и това ще свърши. Все някога ще се намери отбор, който да спечели два пъти поред и Шампионската лига".

Според Владимир Гаджев, най-големият проблем за Аржентина ще бъде, ако целият отбор съсредоточи играта си върху звездата Лео Меси. "Ако Аржентина разчита изцяло на Меси със сигурност ще й е много трудно, категоричен е капитанът на Левски. - Този отбор разполага и с други много силни футболисти, които се подвизават по европейските терени. Надявам се те да помогнат на Меси. Всичките са в отлична форма в момента. Дано да вземат в отбора и Карлос Тевес, въпреки че ще му е доста трудно да се пребори със силната конкуренция. Аржентина има страхотни футболисти, въпросът е каква ще бъде сработката между тях".

"Билд" се добра до тайния списък на Льов

Немският таблоид "Билд" разкри 18 от футболистите, които ще попаднат не само в разширения състав от 30 играчи на Йоахим Льов, но със си...

Според Емил Гъргоров, пак е време Бразилия да спечели купата на световното. "Това е моята прогноза. Надявам се да стане интересно световно първенство и да се насладим на хубавите мачове, коментира футболистът на ЦСКА. - Не съм изненадан от липсата на Кака, Робиньо и Роналдиньо в състава на Сколари. Бразилия разполага с много футболисти на високо ниво. Със сигурност ще са под голямо напрежение играчите, но пък домакинството ще е и плюс за тях. Все пак, ще разполагат с 12-ия играч в лицето на публиката".


И Влади Гаджев, и Емил Гъргоров изразиха огромното си съжаление, че България не успя да стигне поне до бараж за участие на това световно първенство. "Определено съжаляваме, но идват други квалификации сега, каза играчът на ЦСКА. - В тях ще се опитаме да се преборим и се надявам да се получи този път".

Според капитана на Левски, въпреки пропуснатото участие в Бразилия, българският национален отбор е направил много важна стъпка в развитието си в последните квалификации. "Разбира се, че съжаляваме, няма как да е обратното, призна той. - До последно имахме шанс да играем на бараж поне. В крайна сметка, важното е, че направихме няколко стъпки в развитието си като отбор. Това ще е огромен плюс за нас и ще ни помогне страшно много в предстоящите квалификации за европейското първенство".

Меси: Много велики играчи не са били световни шампиони

Лео Меси често е упрекван, че играе много по-силно в Барселона, отколкото в националния отбор на Аржентина. Донякъде критиците имат пра...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com