Моуриньо: Всички са виновни за разпадането на Бразилия

19906
Моуриньо: Всички са виновни за разпадането на Бразилия

Мениджърът на Челси Жозе Моуриньо коментира срамната загуба на Бразилия от Германия с 1:7 на полуфинала на Мондиал 2014.

Такива неща просто се случват. В един момент всичко се разпада. След това е трудно да обясниш какво точно е станало.

Шуменец се обеси заради 7:1

Футболната лекция на Германия срещу Бразилия 7:1 взе жертва у нас, пише "Стандарт". Мъж е бил открит обесен в Градската градина в Шумен...

Бразилците разчитаха прекалено много на духа, който са изградили в националния отбор. Този, който според тях щеше да им спечели титлата. Но се оказа достатъчен само за полуфинал.

След това нещо се случи и не знам какво е. Изправиха се срещу един невероятен тим. Такъв, който ги хвана в ситуация, в която защитата бе много, ама много чуплива. Това се оказа фатално. Все пак съперникът е тим, който се гради от години, който има невроятни изпълнители. Такива, с каквито не разполага всеки отбор.

За мен поне заслуга за победата на Германия има повече Бразилия. Не приемем атаките срещу бившия ми възпитаник Давид Луис. В такава ситуация всички са виновни. Всички играчи, треньори, дори тези, които не са на Световното. Защото не са се представили достатъчно добре, че да попаднат в състава.

Заради това не приемам личните нападки срещу този или онзи футболист. Все пак на терена са 11 човека. И всеки един от тях има някаква вина за това тотално сриване.

Бразилчетата в истерия - не ядат и не спят след 1:7

Загубата на Бразилия ще се отрази най-сериозно на децата, обявиха психолозите в страната. Причината е, че малчуганите досега не са позн...

Опитах се да направя някакъв анализ, но не ми се получи. Няма как да се обясни този разпад. Защото все пак става въпрос за 1/2-финал на световно първенство. И то между отборите, които са се представили най-успешно в историята. И се получава резултат като на махленски мач.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com