X
 
 

Гласувайте за Пеевски – да му е поне малко гадно и на ЕС

1997 9
Гласувайте за Пеевски – да му е поне малко гадно и на ЕС
Снимка: БГНЕС
Делян Пеевски е на второ място в евролистата на ДПС, но лидерът и формално председател на Движението Мустафа Карадайъ мислел да се откаже от мястото – ще участва обаче в изборите. Дори и да не беше така обаче, последните прогнози от сайта на Европейския парламент сочат, че ДПС ще спечели две места в следващия Европейски парламент.

Коментар на редактора

Чудесно! Време беше – извън концепцията, че блато като българското се оправя само в стил Френската революция, си е явно, че нещо шоково трябва да се случи. А влизането на Пеевски в Европейския парламент (ЕП) ще е шоково. Защото той ще донесе със себе си определено корпулентен опит за "нещата от живота" в България:

- Как не се ходи на работа и последствия няма.

- Как се пишат някои важни закони – с леко затворени очи. По този параграф няма да е абсолютно уникален, но ще разчитаме да е както в България нахален.

Тези две точки абсолютно сигурно ще са идеален пример за все още слепите бюрократи от ЕС защо въобще съществува евроскептицизмът. Просто е – заради такива като Пеевски, при които всичко е законно, макар да има куп показно, че нещата не стоят наред. И тъй като явно с приказки, описания, осветляване на връзки и взаимовръзки няма да стане, време е за пример! Ако светлият пример на Пеевски за професионализъм не светне лампичката и в ЕС, за да им стане ясно, че както не сме се освободили от турско робство сами, така няма да го направим и от олигархични зависимости сега, значи наистина няма начин извън историческия "революционен" опит. Който не е наясно, да попрочете как са се формирали най-силните държави в света – примерите за демокрация. И не само да прочете, ами и да поразмисли.

Actualno.com

Етикети:

 • Анонимен 8 Анонимен преди 9 месеца Профил на трол?
  колко езика може да говори тази карикатура? ние сме със шест езика перфектни на запад!вие там журналистите трябва да казвате истината за мошенниците. този къде е учил езикова гимназия и университет?това е чиста еничарска мутра! Еничарите - в турция. нямат место в Европа! това е истината. този ако иде в брюксел, преди него ще пишем в белгия за него. алоооооо
 • Анонимен 7 Анонимен преди 9 месеца Профил на трол?
  цялата работа е от страх... евродепутатите имат имунитет и си мисли, че така ще е по-трудно да го съдят
 • Данчо ментата 6 Данчо ментата преди 10 месеца Профил на трол?
  Момчето има успешен бизнес, завидни ораторски умения,говори няколко езика,осве това има дълъг юридически и законодателен стаж. Мисля,че достойно ще ни излага в Брюксел
 • Анонимен 5 Анонимен преди 10 месеца Профил на трол?
  Дали ще гласувам за Пеевски или за Йончева(или който и да е от БСП) е все едно! И двамата са ЦОЦАЛИ ОТ КТБ, и двамата се крият от правосъдието, и двамата са милионери от гърба на бедните българи. Европа ще ги покрие, а те ще я затрият! .....
 • Анонимен 4 Анонимен преди 10 месеца Профил на трол?
  Пеевски - родният Чърчил. Дайте му да завежда финаните на ЕС и всичко ще е ок.
 • Анонимен 4.1 Анонимен преди 10 месеца Профил на трол?
  Кой как се уреди в тоя живот...всеки иска да му е добре и да имаа повече...не на всеки обаче е дадено гн ачев.
  : 8 !
 • българин 3 българин преди 10 месеца Профил на трол?
  Дрън-дрън, лакърдии на автора, свинчо и подобните нему търсят спокойно и защитено място да се скрият за известно време, да отшуми тупурдията около тях и да се върнат на бял кон в държавата на червената мафия, това е с нашите евро дупедавци.
 • Анонимен 2 Анонимен преди 10 месеца Профил на трол?
  ЦЯЛАТА ВЛАСТ В РЪЦЕТЕ НА НАРОДНИЯТ ФРОНТ И ПАСТИРА СТОМАНА. СТОМАНЕН Ю*РУК ЗА ВСЕКИ ЕДИН ВРАГ НА НАРОДА ОТ КРЪВОЛОЖКАТА КЛИКА 10111989 ОТ ПРЕДАТЕЛИ , КРАДЦИ И ВСИЧКО ОТ ТОЗИ РОД БЕЗ НИКАКВА МИЛОСТ. НИЕ БЯХМЕ ПОЧТИ 9 МЛН , ДНЕС СМЕ ПО МАЛКО И ОТ 7 МЛН. КОЙ Е КРЪВОЛОГА ? С ДРУГАРСКИ ПОЗДРАВ БНО ШИПКА *ВС ВАСИЛ ЛЕВСКИ.
 • Анонимен 1 Анонимен преди 10 месеца Профил на трол?
  Е каква е разликата толкова между този пеевски , онази габриел или с. станишев освен противните им мутри ? Е това са сватбарски куршуми твойте ачев. Няма как да Творението/ хайде сега да не е изча*ието/ на Сатаната ес да му стане гадно от подобни творения на Сатаната.като изборените от мен. Щото единият нали е шеф и на пес даже ?
Нагоре