X
 
 

Хомосексуалист ще командва сухопътни войски на САЩ

5534 18
Хомосексуалист ще командва сухопътни войски на САЩ
Снимка: Getty Images/Guliver
За първи път начело на един от родовете войски на САЩ бе назначен човек, който открито заявява, че е гей. Сенатът на САЩ утвърди кандидатурата на 47-годишния Ерик Фанинг за секретар на сухопътните войски, предаде BBC.

Фанинг е и първият с обратни наклонности, заел толкова висок цивилен пост в американската армия. Цивилните шефове се наричат секретари и имат ранг почти на министър.

Проучване: Не съществува "гей ген"

Няма определен ген на хомосексуалността, но има смесица от генетични фактори и фактори на заобикалящата среда, които влияят на сексуалн...

Вземането на положителното решение бе възпрепятствано от сенатора републиканец от щата Канзас Пат Робъртс. Той искаше да получи от бъдещия секретар гаранции, че нито един от държаните в Гуантанамо затворници няма да бъде преместен в канзаски затвор.

През последните 25 г. той е заемал различни постове в Конгреса и в Пентагона. Фанинг бе и в ръководството на организацията Gay&Lesbian Victory Fund. Нейната цел е увеличаване на броя на гейовете в органите на властта.

През 2011 г. администрацията на Обама официално отмени политиката „не питай, не говори“. Тя забраняваше службата в армията на САЩ на откровени гейове и лесбийки. Гей общността на САЩ приветства назначаването на Фанинг на секретарския пост.

Actualno.com

Етикети:

 • Анонимен 9 Анонимен преди 3 седмици Профил на трол?
  ГОВНОЕД 8, всички руски троляци сте с анално мислене, защото руския хуй никога не е излизал от гъзът ви. Явно си излизал говната от кенефите на руското посолство, та са те пуснали до компютъра. Жалка продажна твар. Ще изчезнеш заедно с рублата.
 • Анонимен 8 Анонимен преди 3 седмици Профил на трол?
  Лайкучките се наричат така, понеже са податливи на задни усещания, за това се сърдят, истината боли най-много!
 • Анонимен 7 Анонимен преди 3 седмици Профил на трол?
  ГОВНОЯД 6, никого не можеш да излъжеш, колкото и рубли да си взел за това! Ебавай си Путята Ленина! Платени сте само ГОВНОЯДИТЕ! Русофобството е традиция във всички държави окупирани от Русия, и не е необходимо финансиране, защото ние, българите мразим русия напълно безплатно. Русофили са само безродните комуноиди, защото бяха поставени на власт от руснаците след окупацията на България 1944 г. Р виж още ›› усофоби са били и всички наши възрожденци. - “Като народ ние можем да се гордеем, че всичките ни народни деятели и патриоти: Г.Раковски, Л. Каравелов, В.Левски, Хр.Ботйов, А.Кънчев, П.Волов, Г.Бенковски и проч., са биле против официална Русия. Никога те не са апелирали към нея, защото са знаяли, че нейний камшик повече боли от турския….” З.Стоянов, Русчук, 1-й Март 1886 г.
 • Анонимен 7.1 Анонимен преди 3 седмици Профил на трол?
  Тая реплика я има 10000 пъти написана под различни статии! Лайкучко, смени малко репликите!
  : 0 !
 • Анонимен 6 Анонимен преди 3 седмици Профил на трол?
  Наемни русофобни помияри! Колкото и да пищите с лъжливите си постинги, статията е за истинската педерастка клоака - САЩ! Русия пази света от тази зараза, докато САЩ я насаждат!
 • Анонимен 6.1 Анонимен преди 3 седмици Профил на трол?
  извади си уя на руския посранник от човката защото му димят ташаците
  : 2 !
 • Анонимен 5 Анонимен преди 3 седмици Профил на трол?
  Рушняците напълниха и нашата политика с педали, по стара тяхна тредиция!
 • Анонимен 5.1 Анонимен преди 3 седмици Профил на трол?
  Що ще храм с изсушен пидорски гъз на Червения площад, що ще двойка пидроси в Кремъл?!
  : 2 !
 • Анонимен 4 Анонимен преди 3 седмици Профил на трол?
  Диващината на Путин: “…Само един голям регион в света днес отбелязва покачващ се брой заразени със СПИН: Източна Европа и Централна Азия. 80 процента от заразените с вируса са руснаци. Дори Южна Африка, където почти две трети от всички заразени получават медикаменти срещу СПИН, бележи спад в броя на заразените. Епидемията в Русия обаче, със своите 160 000 нови случаи годишно, е много по-различна виж още ›› в сравнение с тази в останалата част на света.
 • Анонимен 4.1 Анонимен преди 3 седмици Профил на трол?
  В Русия обаче само малко повече от една трета от заразените получават медицинско обслужване. А този, който води разяснителна работа срещу СПИН, бързо става подозрителен и може да попадне дори в затвора.” Прочетете още: https ://www .faktor.bg/bg/articles/novini/svyat/rusiya-e-imunizirana-no-ne-sreshtu-spin-a-sreshtu-razuma За нас е важно колко процента от живеещите в България около половин мили виж още ›› он руснаци са заразени с вируса на СПИН. Защото те несъмнено представляват епидемиологична опасност за българското население.
  : 3 !
 • Анонимен 3 Анонимен преди 3 седмици Профил на трол?
  Не е добра идея! Педалите докараха русия до просешка тояга! САЩ им носят помощи за бедни всеки месец!
 • Анонимен 3.1 Анонимен преди 3 седмици Профил на трол?
  Верно не е добра идея да следват вековната руска педерастка традиция! Империята на Путин, Педорстан, се разпада – 2 млн. педераси болни от СПИН, световни първенци по хероинова зависимост - http ://m.faktor.bg/novini/svjat/48907-imperiyata-na-putin-se-razpada-1-mln-bolni-ot-spin-svetovni-parventzi-po-heroinova-zavisimost.html
  : 2 !
 • Анонимен 2 Анонимен преди 3 седмици Профил на трол?
  Сега следва янките да си изберат и педераст за президент > Ами като са педераска държава !
 • Анонимен 2.1 Анонимен преди 3 седмици Профил на трол?
  А Русия води със 100 години! :)
  : 1 !
 • Анонимен 1 Анонимен преди 3 седмици Профил на трол?
  Изглежда става модерно и в САЩ! Педерасите командват ПИДОРСТАН вече втори век!
 • Македонецъ 1.1 Македонецъ преди 3 седмици Профил на трол?
  Педерастията в Кремълториума не започва с Путлер:Медведев - тя започва със Сатаната - Ленин - http ://www .frognews.bg/news_97575/Komunizam-i-homoseksualizam!-Kremalskata-troika/
  : 4 !
 • Анонимен 1.2 Анонимен преди 3 седмици Профил на трол?
  Това е Циклоп ГОВНЯРА !
  : 12 !
 • Анонимен 1.3 Анонимен преди 3 седмици Профил на трол?
  1.2, не е циклоп, а е македонец, а най-важното е, че казва истината ...
  : 1 !
Нагоре